Tribuna
PNL
Cristi Neguț: ”M-am rugat înainte de meci să-mi pot ajuta echipa cumva și Dumnezeu m-a răsplătit”
Ovidiu BOICA
469 vizualizari
Cristi Neguț: ”M-am rugat înainte de meci să-mi pot ajuta echipa cumva și Dumnezeu m-a răsplătit”
© Vali MACREA

 

Autorul golului egalizator, cel care i-a adus un punct lui Hermannstadt, în prelungiri, susține că e un ”sentiment unic” când marchezi. Cristi Neguț a afirmat, la flash-interviuri, că s-a rugat, înaintea partidei, iar Dumnezeu l-a răsplătit. Mijlocașul consideră că norocul s-a întors în rândul sibienilor și spune că obiectivul rămâne în continuare câștigarea play-off-ului.

”A fost un meci destul de greu, ne așteptam la acest lucru. În condițiile date, un punct este binevenit, se păstrează seria de meciuri fără înfrângere acasă, să spunem așa. Suntem fericiți că nu am pierdut acest joc.

Ai un sentiment unic după ce marchezi. Dumnezeu m-a ajutat! M-am rugat înainte de meci să pot să-mi ajut echipa cumva și din nou m-a răsplătit și mă bucur pentru acest lucru.

Mă bucur că s-a-ntors (n.a. norocul) și sper să se mai întoarcă, pentru că încă mai avem de întors. Orice victorie în prelungiri ar fi frumoasă până la sfârșitul acestui sezon.

Pentru asta ne antrenăm, pentru asta muncim în fiecare zi, să terminăm pe primul loc în acest play-out”, a declarat Neguț la microfonul DigiSport.

© Vali MACREA

”Suntem o echipă, toți greșim, cineva trebuie să muncească și pentru ceilalți și s-o scoatem cu bine la capăt, de aceea suntem o familie, o echipă”, a adăugat Neguț, făcând referire la faza din care Botoșaniul a deschis scorul după gafa lui Silviu Balaure, care a pasat acasă fără să se informeze, mingea a ajuns la Sebastian Mailat, care l-a driblat pe portarul Căbuz și a trimis în poarta goală, în minutul 61 al meciului de pe ”Municipal”. 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica