Tribuna
PNL
Claudiu Niculescu: ”A fost ca un meci de vacanță. Nu sunt mulțumit, sunt supărat pe evoluția jucătorilor!”
b.o.n.
479 vizualizari
Claudiu Niculescu: ”A fost ca un meci de vacanță. Nu sunt mulțumit, sunt supărat pe evoluția jucătorilor!”

 

Antrenorul echipei din Șelimbăr s-a declarat nemulțumit, la finalul jocului de la Mioveni, pe evoluția băieșilor săi, pe care nu i-a menajat. Tehnicianul a anunțat o analiză în urma căreia va încerca să corecteze carențele ”călăreților roșii”.

”Nu sunt prea multe de zis! A fost un meci anost, fără ocazii, care s-a jucat fără prea multe șanse, parcă a fost un meci de vacanță. Am venit cu alt plan, să câștigăm, să luăm cele 3 puncte, să egalăm echipa de pe locul întâi. Nu am reușit să o facem și nu sunt mulțumit. Sunt supărat pe evoluția jucătorilor, trebuie să facem o analiză clară și să încercăm să remediem”, a spus Niculescu în conferința de presă.

Peste o săptămână, ”călăreții roșii” primesc vizita liderului Unirea Slobozia, iar în cazul unui succes, la Cisnădie, vor reveni în fotoliul de lider. Claudiu Niculescu speră ca jucătorii săi să-și revină și să obțină cele 3 puncte, duminica viitoare.

”Pot să spun că, în play-off, nu am jucat prea bine. Cu excepția unei reprize cu Corvinul și a meciului cu Buzăul, nu sunt mulțumit, clar! Trebuie să mergem însă mai departe, cu acești băieți am ajuns aici, și-au arătat valoarea pe parcursul sezonului regular.

Sper ca, în continuare, jucătorii să-și arate valoarea, pentru că mai sunt etape, etape de foc, sperăm să scoatem cât mai multe puncte, să terminăm pe locul întâi al clasamentului, dar rămâne să vedem dacă vom reuși.

Noi ne-am dorit calificarea în play-off, iar apoi am vrut să terminăm pe primul loc, așa am decis în vestiar. Nu e terminat campionatul, mai avem șanse, dar trebuie să ne schimbăm. Nu e bine deloc! Sper ca jucătorii să ajungă acasă, să-și facă autoanaliza și să revină la atitudinea din sezonul regular”, a mai precizat Niculescu.

 






comentarii
1 comentarii

"Nu sunt mulțumit, sunt supărat PE evoluția jucătorilor!"

Daca era supărat DE evoluția jucătorilor, era o treaba, asa s-a suit PE evoluția jucătorilor.
mihai tanase
16.04.2024 19:27
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica