Tribuna
PNL
Carmen Iohannis la Sibiu Open Kids Day: "Sunt jucători cunoscuţi în lume. Calitatea acestui turneu creşte"
Ovidiu BOICA
9123 vizualizari
Carmen Iohannis la Sibiu Open Kids Day:
Prezentă, astăzi, la Kids Day, eveniment dedicat copiilor, inclus în cadrul Sibiu Open, Prima Doamnă s-a declarat impresionată de valoarea turneului de la Sibiu. Carmen Iohannis s-a fotografiat alături de copiii prezenţi la Tenis Club Pamira, dar şi alăturu de Tommy Robredo, Daniel Ungur, doi dintre tenismenii care participă la Sibiu Open, şi de Marius Vecerdea, directorul turneului.
 
Pentru al treilea an consecutiv Carmen Iohannis, soţia preşedintelui României, a fost prezentă la Kids Day, evenimentul din cadrul Sibiu Open dedicat copiilor. Prima Doamnă a afirmat, cu această ocazie, că a venit la eveniment pentru a se bucura alături de copii de acest turneu, remarcând creşterea în valoare a Sibiu Open.
  • "Vreau să mă bucur împreună cu copiii de deschiderea acestui turneu. Sper să fie cu succes. Am auzit că sunt şi jucători cunoscuţi în lume. Asta înseamnă că şi calitatea acestui turneu creşte. Sper să fie tot mai bine, tot mai renumit şi cu rezultate tot mai bune", a spus Carmen Iohannis.
Soţia preşedintelui României a adăugat că joacă tenis doar de plăcere şi că îşi doreşte să dea tuturor un semnal că sportul este foarte important.
  • "Eu mă antrenez şi îmi dau silinţa să fie bine. La performanţă nu mă gândesc. E mai mult joc de plăcere, pentru a mă simţi bine şi pentru a da, sper, un semnal tuturor că sportul este foarte important, mai ales pentru copii, pentru viitorul ţării noastre", a mai spus Carmen Iohannis.
Ulterior, Carmen Iohannis s-a fotografiat, pe terenul principal al arenei sibiene, alături de copii, de Marius Vecerdea, directorul turneului, şi doi dintre principalii favoriţi la titlu, spaniolul Tommy Robredo şi Daniel Ungur
Prima Doamnă nu a mai putut juca tenis cu copiii prezenţi la Kids Day, cum s-a întâmplat anul trecut, pentru că se grăbea să i se alăture preşedintelui României pentru plecarea în Statele Unite ale Americii, unde cei doi vor participa la Adunarea Generală a ONU.
 
 
FOTO: SEBASTIAN MARCOVICI
[image=109228]
 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica