Tribuna
PNL
VIDEO. Camion filmat gonind cu 130 km la oră pe contrasens pe A1 între Sibiu şi Deva! Poliţia: "Filmarea nu e realizată cu cameră omologată!"
VIDEO. Camion filmat gonind cu 130 km la oră pe contrasens pe A1 între Sibiu şi Deva! Poliţia:

Ce face Poliţia când vede un camion gonind cu 130 Km la oră pe contrasens? Constată că filmarea nu e realizată cu - aţi ghicit! - cameră omologată! 

Nu mai contează că un camion încărcat cu lemne care goneşte pe contrasens înseamnă moarte sigură oriunde, nu doar pe A1 unde a fost filmat de un şofer vineri dimineaţa în jurul orei 4,30. Mergi liniştit pe drumul tău şi un astfel de dement ţi-l transformă în ultimul. Caz în care potera e preocupată de respectarea legii şi de camera folosită, nicidecum de prinderea şi pedepsirea inconştientului. Inconştient care ar trebui transformat în pieton pentru tot restul vieţii. Dar nu. Potera nu are astfel de apăsări. Ce dacă un camion cu două remorci pline cu lemne circulă pe contrasens, pe autostrada dintre Sibiu şi Deva? Ce dacă un şofer care vede camionul venind direct spre el dă flash-uri? Ce dacă în imagini se vede cum, pe lângă camion trec mai mult maşini, ba chiar şi un alt TIR. Nu s-a întâmplat nicio nenorocire, iar dementul poate scăpa basma curată. N-are decât să recidiveze. Cine să se deranjeze să-l caute, că doar n-a omorât pe nimeni, nu? Au mai fost nenumărate cazuri cu imbecili care s-au distrat pe contrasens şi concomitent pe facebook, iar potera n-a făcut decât să respecte legea şi să constate că nu-i omologată camera. E mult mai confortabil să zaci prin birouri decât să ieşi pe teren şi să iei inconştienţii de guler. De ce să se zdrobească potera să ia urma camionagiului dement? Doar fiindcă într-o sâmbătă nişte ciudaţi din presă, în loc să pună de-un grătar, au preferat să pună iar de-o ştire, nu? Răutăcioşi tare ziariştii ăştia, ca să nu le zic altfel. Păi, când lansează astfel de semnale s-or gândi oare că iar strică vreo paranghelie unde şi suporturile de chipiu sunt invitate? Cum adică de ce? Păi, la cât e realitatea de crudă, s-o urce iute pe grătar!
Ce bine că legea-i ologită de ani buni şi nu-i nimeni în stare s-o ia la scărpinat, s-o despăducheze, s-o spele de păcate, să facă şi din ea om, să nu mai schilodească vieţi şi destine! Faceţi-i camerei omologate statuie. Urcaţi-o pe soclu şi proslăviţi-o. Fără ea, potera ar pierde multe guşi şi multe cefe. Şi e păcat să circuli când poţi să te dai de-a dura, nu? 

Video AICI.






comentarii
5 comentarii

Politia hunedoara/alba mana in mana cu mafia lemnului.Au mai fost incidente cu asfel de camioane si politia rutiera a reactionat la fel adica nu a reactionat deloc./eveniment/final-destination-pe-autostrada-sibiu-deva-din-fericire-fara-victime-daca-era-un-autocar-cu-52-de-vieti-133527.html
Busteanu
15.09.2018 13:57
De ce trebuie sa extrapolati orice? Trebuia sa va faceti de cacat inca o data? FYI: camioanele si TIR-urile, pe tritoriul UE, sunt limtate la 90km/h. Asa ca reveniti-va si incercati sa fiti la subiect.
Cealapa
15.09.2018 14:22
No si sa zicem ca intelegem faptul ca filmarea a fost realizata cu o camera neomologata ... dar pe baza acestei sesizari, nu puteau lua la verificat camerele de supraveghere amplasate pe autostrada, care banuiesc ca sunt omologate ? Ori nu exista nicio camera, ori pur si simplu sunt nefunctionale ? Sau poate dezinteres din partea pu...mii cu grad.

#PoporBolnavPeVeci
Juan
16.09.2018 09:33
Imi inchipui discutia...
Cetateanul suna la Politie: "buna ziua. Un camion plin cu lemne goneste pe autostrada pe contrasens. Chiar am filmat totul"
Politia: "camera este omologata?"

Daca ducea lemne este normal sa fie protejat
tot eu
16.09.2018 11:33
Din pacate, acesta este Codul Rutier. In momentul in care camerele video "de bord" vor avea putere doveditoare in instanta, imi voi cumpara si eu. Ceea ce se intampla pe strazile din Sibiu nu mai este normal.
...
17.09.2018 11:14
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA