Tribuna
PNL
FOTO - VIDEO: Van Damme a hrănit câinii şi a băut "apă magică" la Bâlea Lac
Ana Maria MĂTUŞOIU
19070 vizualizari
FOTO - VIDEO: Van Damme a hrănit câinii şi a băut
Jean-Claude Van Damme a făcut senzație la Bâlea Lac, unde a revenit după doi ani, pentru a filma o nouă reclamă. Cunoscutul actor a ajuns la Bâlea lac miercuri, cu un elicopter și va sta și azi în inima masivului Făgăraș. Deși nu a oferit detalii despre tema filmărilor, Van Damme s-a pozat cu turiștii și a stat joi la povești cu reprezentanții presei, vorbind despre dragostea lui față de oameni, dar și despre plăcerea de a veni la Bâlea Lac, acest loc despre care a spus că este „cu totul fantastic”. În cele două zile petrecute la Bâlea Lac, Van-Damme a băut „apă magică”, după cum a spus, și a hrănit câinii.

 

Un munte imens, presărat cu o plapumă groasă de nea, se vede din telecabina care parcurge drumul de la Cascadă la Bâlea Lac. Termometrul arată minus 2 grade sus, la lac, la 10 dimineața, dar vântul rece care suflă necontenit face să pară mai frig. Iar Jean-Claude Van Damme filmează în mânecă scurtă. Are aceeași costumație pe care a purtat-o și la reclama precedentă, filmată acum doi ani, în același loc. Chiar și gheața e la locul ei, în părul lung până la umeri al îndrăgitului actor.  

Jean-Claude Van Damme, despre Bâlea Lac: „Mă simt minunat, e cu totul fantastic”
Filmările pentru reclamă se desfășoară pe mai multe platouri improvizate în jurul lacului Bâlea, pe unde Van Damme, din când în când, se plimbă cu o banană gonflabilă trasă de un snowmobil. La una dintre cabane, oamenii se agită când vine ora prânzului. Sunt peste 100 de persoane care lucrează la acest nou produs publicitar și toate intră în restaurant, la căldură, pentru a-și potoli foamea. S-au trezit la cinci dimineața și de atunci se învârt pe afară, în ger și vânt. Jean-Claude Van Damme mănâncă și el, în altă cabană, iar apoi își onorează promisiunea și vine să discute cu presa, deschis la orice tip de întrebări.

Întrebat cum se simte la Bâlea Lac, celebrul actor, care a mai filmat exact acum doi ani o reclamă pentru o cunoscută marcă de bere, mărturisește că se simte foarte bine. Îi place şi biserica de gheaţă, unde spune că îşi găseşte liniştea. "Îmi place lumea. De la 16 ani călătoresc în jurul lumii. Când vin în locul acesta, la Bâlea, mă simt minunat. E un loc minunat, e totul fantastic. Este o şi o biserică construită din gheaţă, unde îţi poţi găsi liniştea dacă eşti credincios”, mai spune Jean-Claude Van Damme. Apoi, celebrul actor de origine belgiană își amintește că a băut „apă magică” la Bâlea Lac. „Aici este uimitor. Mi-au dat ceea ce se numeşte apă magică, apă pură, mă simt minunat!”, completează Jean-Claude Van Damme.

 

„Multă dragoste, României! Mulțumesc! Vă iubesc!”


Când vine vorba despre banana gonflabilă, Van Damme ocolește răspunsul. „Îmi place banana, e plină de potasiu, mai ales după antrenamente”, spune, răzând, actorul. Nici despre reclama la care filmează nu dezvăluie prea multe, mărturisind că totul trebuie să fie secret. „E secret. De unde ştiţi ce filmez? Poate filmez pentru o reclamă la şampon! Nu vă place părul meu? Este o reclamă importantă şi totul trebuie să fie secret pentru a surprinde publicul”, spune, serios, Jean Claude Van Damme. Cunoscuta vedetă de la Hollywood mărturisește că este un mare iubitor de oameni, iar românii îi par oameni „cu inima mare”. „Am locuit ani buni în China şi sunt cel mai mare fan al oamenilor. În România am acelaşi sentiment. Mă întâlnesc cu tot felul de oameni şi toţi au inima mare. În România este unul dintre cele mai mari fan club-uri ale mele. În România am primit multă dragoste”, dezvăluie actorul de origine belgiană. Jean-Claude Van Damme profită de ocazie pentru a-și arăta recunoștința față de fanii lui, dar și față de echipa de producție. „Multă dragoste, României! Și grație vouă, am ajuns cine sunt astăzi. Fără voi, fără dragostea voastră, vedetele de cinema nu sunt nimic. Și trebuie să rețineți asta. De asemenea, fără echipă. (...) A face un film presupune o echipă mare și noi suntem extrem de norocoși să fim în mijloc, să fim împinși în față, ca să arătăm bine. Practic, când vorbesc cu voi, vorbesc și în numele acelor oameni. Mulțumesc, România! Vă iubesc!”, transmite Jean-Claude Van Damme României.

La un moment dat, actorul arată că are o simpatie aparte pentru câini, oprindu-se din discuţia cu presa pentru a merge să hrănească cei cinci Husky care latră şi care, cel mai probabil, fac parte din reclama filmată zilele acestea la Bâlea Lac. „Îmi pare rău, nu pot. Trebuie să merg să îi hrănesc. Domnule, îmi puteți aduce niște carne de pui?”, se scuză actorul. La finele discuției, Van Damme merge și îi hrănește pe cei cinci patrupezi.
Joi, la Bâlea Lac a urcat și un tânăr care a vrut să-l vadă de Jean-Claude Van Damme. Întrebat dacă a meritat să înghețe câteva ore pentru a-l vedea pe Van Dame, unul dintre actorii lui preferați, tânărul spune: „A meritat. Mi-am dorit de mult să-l cunosc, e o imagine iconică pentru generația '80-'90, pentru că el a fost printre primii actori pe care i-am cunoscut după Revoluție, iar filmele lui au fost printre primele pe care le-am văzut. Așa că evident că a meritat. E un om cu un suflet deosebit”, ne spune Codrin. 

 

Actorul se va afla și vineri la Bâlea Lac, pentru a continua filmările noii reclame. 

 

Van Damme a ajuns miercuri cu elicopterul

Cunoscutul actor de la Hollywood, Jean Claude Van Damme, a ajuns miercuri, la Bâlea Lac. Actorul şi regizorul belgian, cunoscut pentru nenumăratele producţii cinematografice de acţiune la care a participat, a revenit la Bâlea Lac după aproximativ doi ani, în 2014 acesta fiind prezent pentru prima dată în inima Masivului Făgăraş pentru a filma un spot publicitar la o cunoscută marcă de bere. De altfel, revenirea sa pe aceste meleaguri se pare că este în strânsă legătură cu activitatea de producţie pentru o nouă reclamă, la aceeaşi marcă de băutură. Actorul a ajuns la Bâlea cu elicopterul.

Surse din cadrul Pri­mă­riei comunei Cârţişoara au con­firmat faptul că la casieria insti­tuţiei a fost achitată taxa locală ce se percepe pentru desfăşurarea acti­vităţii de producţie film, pentru ac­ţiunea la care participă Van Damme.

Jean Claude Van Damme ar trebui să rămână la Bâlea Lac două zile - joi și vineri, în funcţie şi de cum decurg fil­mările.
Vedeta şi staff-ul său au vizitat Biserica de Gheaţă, unde a ză­bovit câteva minute, fiind impresionat de cele văzute.

FOTO-VIDEO: Ana-Maria MĂTUȘOIU

Citește aici ce a făcut Van Damme în 2014 la Bâlea Lac:

Van Damme s-a bătut cu frigul. FOTO-VIDEO

 

 







comentarii
6 comentarii

asta da primar de sibiu!
ardeo
02.03.2016 19:27
Ei, el e mai discret. Vreti sa se afle ca ditamai vedeta a fost doar la munte, nu si pe la un orfelinat sau camin de batrani, cum a facut recent un confrate de-al sau? El viziteaza doar cluburile de noapte, dupa cum se stie...
Nicu
03.03.2016 08:20
Urat om !
pisi rau
03.03.2016 08:57
bun actor
gigi
03.03.2016 15:34
La Medias este un van Dame pe invers adica, CIULEA van DAME de consiliu
haski
04.03.2016 09:33
Colaborare la domiciliu! Stim ca ati cautat foarte mult timp o oferta cu adevarat serioasa, dar acum este cazul sa va opriti aici si sa incepeti imediat colaborarea cu noi, intr-o activitate part-time la domiciliu, cu castiguri sigure, pe masura implicarii. Va asteptam sa ne cereti mai multe detalii la adresa de email: cochintudorina@yahoo.com
Dorina
04.03.2016 10:21
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica