Tribuna
PNL
ULTIMA ORĂ -3 maşini au fost sparte joi – Un sibian a rămas fără 4.800 de lei
Vasile ANTIPA
1984 vizualizari

Nu mai puţin de 3 furturi din autoturisme au fost înregistrate în cursul zilei de joi pe raza judeţului Sibiu. Cele 3 furturi s-au produs în localităţile Copşa Mică, Agnita şi în municipiul Sibiu. În ceea ce priveşte furturile din auto sesizate în localităţile Copşa Mică şi Agnita, proprietarii celor două autovehicule au coborât pentru câteva minute din autoturism, lăsând geamul portierei deschis. Din interior au fost furate borsete aflate pe banchete, prejudiciile fiind de 150 de lei şi respectiv, 200 de lei. Mult mai consistent a fost furtul de la Sibiu, unde un şofer a sesizat Poliţia Municipiului Sibiu cu privire la faptul că din autoturism i-a fost sustras un portofel în care deţinea documente şi suma de 4.800 de lei. Furtul s-a produs în cursul zilei de joi, în timp ce maşina se afla parcată pe strada Cernei din Sibiu. Toate cele trei infracţiuni de furt calificat sunt cercetate de poliţişti în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciilor.




comentarii
2 comentarii

Nu vreau sa fiu carcotas si nici nu ma bucur de raul altora, dar Politia a anuntat de nu stiu cate ori , ca e bine sa nu fie lasate la vedere obiecte de valoare sau cu valori (portofele , genti). Alta chestie care nu o inteleg: de ce umbla oamenii cu atatia bani cash la ei. Asta e rostul unui cont bancar. Pentru 2-3 lei cat este comisionul pentru un transfer bancar, nu cred ca merita sa umbli cu banii la tine. Sau poti sa ii ti pe card si sa platesti cu cardul. Asta cu scosul banilor cash e o boala a romanului. Daca mergi in jurul datei de 15 in zona giratoriului de pe M.Viteazu sunt cozi de cate 5-6 persoane la fiecare bancomat.Oameni care vor sa isi scoata salariul.
george
02.03.2012 11:12
Bani sant facuti sa stea la naframa,ciorap si saltea pe Roman nu-l mai educa nici o banca ,ei o tin doar pe a lor si asa am ajuns in anul 2012 ,cu mentalitatea medievala care continua
Badea Balan
02.03.2012 20:39
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica