Tribuna
PNL
Transportatorii "piraţi", sancţionaţi de poliţişti
Transportatorii
* Oamenii legii au desfăşurat ieri o amplă acţiune pe linia legalităţii desfăşurării activităţii de transport de persoane *
Transportatorii "pirat" şi taximetrişti au fost verificaţi ieri, în cadrul unei ample acţiuni la care au luat parte poliţişti de la Serviciul Rutier, de la Serviciul de Investigare a Fraudelor şi reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Sibiu. Acţiunile sunt incluse într-o campanie care se desfăşoară la nivel naţional, şi care va continuă până la sfârşitul acestui an. "Aceste acţiuni au rolul de a înlătura concurenţa neloială practicată de aceşti transportatori ilegali de de persoane. Acţiunile sunt desfăşurate în colaborare cu Serviciul de Investigare a Fraudelor şi reprezentanţii Primăriei Sibiu, care autorizează această activitate, şi vor continua în perioada următoare", precizează subcomisarul Sandu Murariu, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Microbuz de transport "pirat"

În cadrul acţiunii de ieri, oamenii legii au oprit, în zona târgului Obor, un microbuz "pirat", care transporta pasageri pe ruta Sibiu-Slimnic. Microbuzul, cu opt locuri, era înmatriculat în Spania, iar cei care aleg să circule cu astfel de mijloace de transport nu beneficiază de asigurarea de bunuri şi persoane. Tot în zona Obor, a fost oprită şi posesoarea unui autoturism, care făcea de asemenea transport ilegal de persoane, pe ruta Sibiu-Hamba. Ambii şoferi s-au ales cu amenzi în valoare de 1.000 de lei şi suspendarea plăcuţelor de înmatriculare pe o perioadă de 6 luni.





comentarii
10 comentarii

Nu le zice "pirati", ci "rechini".
Daca fac si ei un ban neimpozitat hop si militienii.
Unde mai pui ca s-a gasit si vreun ofticat sa-i toarne.
De ce nu le-ar conveni oamenilor sa calatoreasca cu "rechinii"? Ajung repede si la cat de bine sunt organizate transporturile in comun au si de ce. E un risc al lor care si-l asuma, dar nu se compara cu cel de pe microbuzele mortii de pe planeta Moldova. Pentru a-i sanctiona s-au sesizat organele abilitate, dar pentru imbunatatirea sistemului de transport se sesizeaza cineva?
P.S.: Activitatea asta o sa continue!
SB
21.07.2010 07:58
Ma bucur ca mi s-a atras atentia, prin intermediul acestor randuri, asupra pericolelor la care ma expun. Nu sunt asigurat... Hai sictir
ID
21.07.2010 08:57
in sfarsit sa sesizat si militia !! cam tarziu !
verificati la cimitir: ruta Rasinari. e plin de rechini.
1 biciclist
21.07.2010 09:00
La cimitir? Veniti la Cisnadie sau la Ciresica sa vedeti adevarata industrie de transport
cis
21.07.2010 09:21
Puneti traseul 1 sa circule pina la Sura Mare ( cum era pe vremuri traseul 7 ) si o sa dispara transportatorii ilegali in mod natural.
Solutii sunt
21.07.2010 09:46
iau in masina mea personala pe cine vreau si-l duc unde vrea ,sa-l prinda ca a primit bani de la clienti nu asa gresesc oare ?multumesc
mika
21.07.2010 10:40
llllll
aaaaa
21.07.2010 14:27
De "rechinii"de la Rasinari cine raspunde,d-l Vizante(seful de post)?...parcarea ilegala se afla chiar sub nasul lui,in centrul comunei,sau are probleme cu "vederea"?
Alo,Politia!
21.07.2010 16:06
pai frate,decat sa dau 7 - 8 lei pana in cisnadie , cu jegurile alea d autobuze...mai bine dau 2 lei si ajung mult mai rpd exact unde vreau, adica totusi, ideea e ca , preturile zic eu, sunt foarte mari.Si asta cu asigurarea......e maxim
gicu
21.07.2010 16:08
Las' ca si cu Lazar la Avrig nu mi-e rusine, umple microbuzele ca pe saci, stai in picioare, iti ia banii da' bilete "nu mai avem". Baietii lu Lazar stau cu batele de baseball sa nu se urce cineva in alta masine decat a lor ca-i vai de capul lui (si a soferului ca l-a luat).
Dac am cerut bilet ca-mi trebuie sa decontez s-a uitat urat la mine. In picioare, in microbuz, fara bilet si cu banii luati, dar trebuie sa ajung cumva la serviciu. Pe asta nu-l verifica nimeni?
Giani
21.07.2010 18:49
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica