Tribuna
PNL
Protestul lui „Evoluţie în Instituţie” a ajuns în dubă
Dumitru CHISELIŢĂ
2708 vizualizari
Protestul lui „Evoluţie în Instituţie” a ajuns în dubă

Organizaţia „Evoluţie în instituţie”, coordonată de cunoscutul protestatar Cristian Mihai Dide, anunţase din start că este nemulţumită de „amplasamentul” protestului lor, împus de Primăria Sibiu. Chiar dacă acţiunea nu s-a desfăşurat conform comunicatului lor, adică „adunarea publică va avea loc conform declarației prealabile, în Piața Mare”, Cristian Mihai Dide precizându-ne că nu se va încerca forţarea intrării înspre zona centrală şi că protestul va avea loc undeva în apropierea unui filtru de la intrarea în zona Summitului. totuşi, ceva incindente au fost.
Înainte de ora programată pentru protest, Dide a „încercat” mai multe locaţii pentru protest, aşa cum promisese, în zonele de la intrarea în zona „Summit”. A fost oprit de forţele de ordine de fiecare dată, ultimul act jucându-se la pasajul de la Bulevard, unde, după ceva discuţii aprinse cu jandarmii pe tema afişării unui banner care îndemna, în engleză, ca pe  26 mai să se voteze pentru UE şi legalitate, şi împotriva PSD care îndreptă România spre Rusia, cei câţiva protestatari au fost urcaţi în duba jandarmilor. „Ridicarea” celor de la „Evoluţie în instituţie” s-a desfăşurat fără incindente violente.

   







comentarii
3 comentarii

uitai-va ce mecle au !parca ua baut un pic de iarba
ardeo
09.05.2019 15:22
va rog frumos, fara gluma, se poate face candva un articol despre locul de munca al acestor oameni, despre salarii, despre studii, va rog frumos, multumesc
curiozitate
09.05.2019 15:46
Va puteti informa singuri. Ma sunati si va raspund, 0724.439.007 :-)
Cristian-Mihai Dide
09.05.2019 21:33
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica