Tribuna
PNL
Poliţiştii sibieni iau măsuri de siguranţă cu ocazia repunerii în funcţiune a liniei de tramvai Sibiu - Răşinari
Andra MARINESCU
2715 vizualizari
Poliţiştii sibieni iau măsuri de siguranţă cu ocazia repunerii în funcţiune a liniei de tramvai Sibiu - Răşinari
© Răzvan NEGRU
Vineri, la ora 11.30, noul tramvai achiziţionat de Primăria comunei Răşinari din Austria va intra în funcţiune. Prima cursă va fi din staţia amplasată în zona Grădinii Zoologice de lângă Pădurea Dumbrava. Traseul tramvaiului se intersectează cu DJ 106 A.


Cu această ocazie, poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu, alături de reprezentanţii Serviciului Public de Poliţie Locală din cadrul Primăriei Sibiu, vor institui un dispozitiv de siguranţă rutieră pe traseul Calea Dumbrăvii/ Sibiu - DJ 106/ Răşinari.
"Polițiștii rutieri vor desfășura activități de supraveghere a traficului rutier în vederea prevenirii producerii de accidente rutiere, îndeosebi în zona trecerii cu calea ferată situată la ieșirea din municipiu, pe DJ 106 A. În acest context, îi sfătuim pe conducătorii auto să respecte indicațiile polițiștilor aflați pe traseu, să circule cu viteză redusă îndeosebi în zona trecerii de cale ferată și să se asigure foarte bine înainte de a traversa calea ferată", transmite Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu.
IPJ mai spune că participanţii la trafic care se găsesc în apropierea locului unde un vehicul a rămas imobilizat pe calea ferată sunt obligaţi să acorde sprijin pentru scoaterea acestuia sau, când nu este posibil, pentru semnalizarea prezenţei lui.
Nerespectarea prevederilor legale referitoare la circulaţia autovehiculelor la intersecţia cu calea ferată duce la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto cu 9 – 20 puncte amendă şi suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile. Dovada se eliberează fără drept de circulaţie.  

 






comentarii
2 comentarii

Dezinformare cu privire la suspedarea dreptului de a conduce !!!
Oug 195/2002
11.01.2018 17:57
De cand se impun masuri suplimentare cu asistentza politziei rutiere, pentru respectarea semnelor-semnalelor rutiere de conducatorii de autovehicule, motovehicule etc.?
Si cu tramvaiele romanesti care au circulat bine-mersi intre Gara Sibiu si Rasinari, ce-atzi facut, fier vechi la rusi pe bani pierdutzi in negura uitarii?
Mick
11.01.2018 18:29
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA