Tribuna
PNL
Părinţii de îngeri vor aprinde lumânări şi vor înălţa baloane pentru copiii lor din ceruri
Părinţii de îngeri vor aprinde lumânări şi vor înălţa baloane pentru copiii lor din ceruri
"Nicio talpă nu este atât de mică încât să nu lase nicio urmă pe lumea asta..." spun membrii EMMA (Eternul Miracol Materna Alinare), care vor dedica ziua de duminică, 12 iunie, părinţilor de îngeri. La Sibiu, evenimentul va avea loc începând de la ora 17.30, în curtea Bisericii "Înălţarea Domnului" de pe Bulevardul Mihai Viteazu.

Unii copii au plecat prea repede departe de părinţii lor. Nu au trăit nici măcar cei mai frumoşi ani, cei ai copilăriei, nu au apucat să creeze nicio amintire. Pentru că au plecat în ceruri şi au devenit îngeri.


Duminica amintirilor


Pentru a le arăta la nesfârşit dragostea, părinţii aici, pe pământ, pun la cale diferite acţiuni. Duminică, 12 iunie, ei se vor întâlni din nou. De Ziua Părinţilor de Îngeri, curtea Bisericii de pe Bulevardul Mihai Viteazu se va umple de iubire pentru micuţii îngeri. "Am ales această frumoasă locaţie, considerând-o ideală pentru evenimentul nostru. Oferă intimitate şi, în acelaşi timp, este accesibilă celor care vor fi prin preajma noastră, fiind, astfel, mai vizibili în ochii opiniei publice. Încet, încet, lumea începe să înţeleagă care este rolul şi misiunea noastră şi să privească cu alţi ochi Părinţii de Îngeri care nu doresc să li se plângă de milă, ci doresc empatie şi respect faţă de durerea lor şi faţă de copiii lor din Ceruri", spune Bianca Brad, fondatorul organizaţiei EMMA.


Despărţire în culori...


Acţiunea va avea loc în minim 16 oraşe din ţară şi din străinătate, care, împreună, vor vibra de durere, în memoria îngerilor lor. Părinţii, apropiaţii acestora, susţinătorii şi voluntarii EMMA vor aprinde lumânări şi vor înălţa, de la ora 18, baloane colorate, ce vor marca despărţirea.
Pe lângă Sibiu, la acţiune participă Bucureşti, Botoşani, Buzău, Constaţa, Dej, Galaţi, Piatra Neamţ, Timişoara, Tulcea şi Satu Mare.
"Când sufletul ţi s-a înjumătăţit, când rămâi doar cu dorul, când de multe ori cei din jur nu reuşesc să înţeleagă până la capăt, când ai nevoie de un sprijin necondiţionat, când întrebările nu sunt suficiente şi răspunsurile nu sunt de-ajuns, ai nevoie să-ţi aminteşti, să reînveţi, să zâmbeşti, să trimiţi dragoste către cer", mai spune Bianca Brad.
Organizaţia EMMA este o asociaţie non-guvernamentală, ce sprijină familiile care trec prin drama pierderii unui copil sau care îşi pierd copilul înainte ca acesta să vină pe lume. EMMA este prima şi singura asociaţie din România de acest gen.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica