Tribuna
PNL
Ocolul silvic privat din Avrig nu mai administrează pădurile comunei Cîrţişoara
Dan FRÂNCU
2853 vizualizari
Ocolul silvic privat din Avrig nu mai administrează pădurile comunei Cîrţişoara
Recent, cu prilejul ultimei şedinţe ordinare, Consiliul Local al oraşului Avrig a adoptat o hotărâre prin care a luat act de hotărârea Consiliului Local Cîrţişoara de retragere a comunei din Regia Publică Locală Ocolul Silvic "Izvorul Florii” Avrig RA (RPLOSIF). Tot prin această hotărâre, a fost aprobat şi Actul constitutiv actualizat al structurii silvice private avrigene.

Urmare a deciziei de retragere a comunei Cîrţişoara din asocierea pentru constituirea RPLOSIF, această structură silvică privată a rămas administratorul unui singur fond forestier public sibian (cel deţinut de oraşul Avrig – 5.431 ha).

În conformitate cu o adresă remisă RPLOSIF Avrig de conducerea Primăriei Cîrţişoara, administrarea fondului forestier al acestei comune (aproximativ 392 de ha) a fost dată în grija Ocolului Silvic Arpaşu de Jos (structură a Direcţiei Silvice Sibiu).

În afara fondului forestier al oraşului Avrig, RPLOSIF Avrig mai administrează pădurile şi păşunile împădurite (aproximativ 4.452 de ha) deţinute de comuna Apold (judeţul Mureş). 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica