Tribuna
PNL
O sibiancă reclamă că este terorizată pe Facebook, Instagram și Youtube de un bărbat. „Sibiul e un oraș mic și eu pot să găsesc pe cine vreau”
Laura BUCIU
5097 vizualizari
O sibiancă reclamă că este terorizată pe Facebook, Instagram și Youtube de un bărbat. „Sibiul e un oraș mic și eu pot să găsesc pe cine vreau”

O sibiancă a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu printscreen-uri ale unor conversații purtate cu un bărbat, pe care l-ar fi refuzat. Bărbatul, din Cluj, nu s-a împăcat cu refuzul fetei și a început să o terorizeze. Acesta i-a spus că nu va scăpa și că nu e singura care a încercat să îl evite.

„Mai întâi voiam să te întreb dacă deranjează pe cineva faptul că scriu, adică gen dacă ai vreo relație”, îi spune bărbatul. Acesta i-a transmis fetei că folosește contul altcuiva pentru a scrie și îi readuce aminte că este Radu Filip, cu care a făcut cunoștință în Piața Mare și căruia fata i-ar fi promis că vor vorbi pe Facebook, dar, ulterior, a blocat cererea de prietenie.

Tânara i-a răspuns tranșant: „Nu am blocat nicio cerere, doar nu am acceptat-o pentru că nu te cunosc. Cred că am libertatea să fac ce vreau cu Facebook-ul meu”, i-a transmis fata tânărului.

„Dacă tot fugi de asta nu vei rezolva nimic. Am să te caut până îmi vei spune crede-mă că nu ești prima persoană  cu care fac asta. Sunt multe altele care nu au scăpat până nu au spus dar eu nu vreau să ajungem acolo”, a insistat bărbatul.

La un moment dat devine și mai insistent și chiar amenință: „Nu încerca să mă blochezi că Sibiul e un oraș mic și eu pot să găsesc pe cine vreau”.

Tânăra a postat toate amenințările pe Facebook și a fost sfătuită să depună plângere la Poliție.

Până miercuri seara, nu a fost înregistrată vreo plângere în acest sens.

 






comentarii
7 comentarii

Cand alegi sa traiesti in vazul lumii, sa arati ce mananci, pe unde umbli, cu cine te intalnesti, te poti astepta la surprize... mai purin placute...
01.08.2019 00:57
Expui toată viața ta și dacă cineva vrea să ia legătura cu tine îl dai la poliție și în presă și te dai victima. Tipic pentru unele purtătoare de vagin
Mark
01.08.2019 09:34
Din cele doua comentarii anterioare reiese primitivismul si imbecilitatea romanasului frustrat. Fata e de vina. Capetelor goale si daca O femeie umbla dezbracata pe strata, tot nu se justifica hărțuirea ei. De aia avem atatia violatori, ca acceptăm asta. Popor primitiv pe cale de disparitie.
Bogdan
01.08.2019 16:15
Domnule Bogdan -- omul sa nascut cu -Nature sin-( nascut in pacat) -Iar FRICA de DOMNUL- adica incelepciunea-a disparut din poporul Roman--- e bine ca tinerele fete sa nu-si expuna la vedere calitatile trupului( pe strada, sau pe internet) fiindca incinta la pacat pe cei ce nu se pot abtine -- adica needucatii mintali ,asa ca cei de mai sus au putina dreptate-- deasemenea si dumneata-- Deci adevarul e undeva la mijloc---iata ce ne spune Isaia la55-7-- Sa se lase cel rau de calea lui , si omul nelegiuit sa se lase de gindurile lui, sa se intoarca la Dumnezeu care nu oboseste iertand----Dar din pacate romanul care declara ca e crestin e doar o vorba goala -- fura ,minte , curveste, insala si injura pe Dumnezeu si pe toti sfintii la fiecare trei,patru cuvinte -- si vrem sa ne mearga bine ??? Dupa fapta si rasplate -- ne mai miram??? God bless you!
mike--
01.08.2019 19:41
bai mike, pe cat de indoctrinat esti pe atat de imbecil esti. Pai bine bai Neanderthaliene, intre tine si imbecilul ala cu mesaje, nu e nici o diferenta. Ala e manat de instincte animalice, tu esti condus de frustrari, mascate sub pulpana credintei.
L-am vazut pe boul ala cum s-a facut de ras la televizor si sincer daca eram vre-o ruda a fetei, ma urcam in masina, margeam la Cluj si il cautam si il bagam in spital..
Tara de imbecili in care si tu cu justificarile tale cretine, ai locul bine stabilit in fata.
Pt mike
02.08.2019 09:04
Ne merge prost?? pentru ca cei mai multi sunt ca acest domn scapat de la spitalul de nebuni -- Daca te crezi destept unde iti este vocabularul de -om-- ai demonstrat ca esti sub standardul de maimuta ca inteligenta si vorbire -- Afla ca legile de convetuire umana vin din porunca Lui Dumnezeu --
pentru@mike
02.08.2019 18:47
Sibiul e un oraș prea mic pentru ca șantajistul să nu fie descoperit...
Twisted Titanium
03.08.2019 11:28
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA