Tribuna
PNL
O elevă de clasa a XII-a a pulverizat spray cu piper într-o clasă, la Colegiul de Industrie Alimentară. Șase copii, duși la spital - ACTUALIZARE
O elevă de clasa a XII-a a pulverizat spray cu piper într-o clasă, la Colegiul de Industrie Alimentară. Șase copii, duși la spital - ACTUALIZARE

ACTUALIZARE

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, Constantin Dincă, o elevă din clasa a XII-a a pulverizat spray cu piper într-o sală de clasă. Colegiul Profesoral, care se va întruni joi pentru a ancheta acest caz poate decide exmatricularea elevei.

„O elevă de clasa a XII-a a intrat în pauză într-o altă clasă și a pulverizat dintr-un spray cu piper. După ce copiii au venit din pauză și au intrat în sala de clasă, șase dintre ei au suferit iritații ale gâtului și ochilor. Asistenta medicală a chemat SMURD-ul și copiii au fost duși la spital. Eleva după ce a făcut fapta a plecat de la școală. Mâine va fi întrunit colegiul profesoral, care este singurul ce poate fi în măsură să ancheteze și să sancționeze. Fata are 18 ani. Conform statutului elevului, pentru acțiuni grave se poate lua decizia de exmatriculare”, a spus reprezentantul IȘJ Sibiu.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Panică la Colegiul de Industrie Alimentară din Sibiu, după ce într-o sală de clasă a fost pulverizată o substanță iritantă.

Un echipaj SMURD cu autospeciala pentru transport victime multiple și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță intervine pentru acordarea primului-ajutor mai multor elevi care prezintă iritații la nivelul căilor aeriene.

Substanța iritantă a fost pulverizată într-o sală de clasă.

Echipajul ISU a evaluat până acum  nouă elevi, iar Saj cinci. Copiii sunt conștienți șoi li se acordă îngrijiri medicale la fața locului.

 







comentarii
1 comentarii

se va face jandarmerita?
ARDEO
03.10.2018 13:55
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA