Tribuna
PNL
Mort în accident, chiar în dimineaţa zilei de Paşti
Dumitru CHISELIŢĂ
1647 vizualizari
Mort în accident, chiar în dimineaţa zilei de Paşti
© IPJ SIbiu

IPJ Sibiu informează că un accident deosebit de grav s-a produs, în dimineaţa zilei de Paşti, pe DN 14, la trecerea de nivel cu calea ferată dintre Ruși și Șeica Mare.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri a rezultat că, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre Mediaș spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 38 de ani din jud. Alba, singur în autoveicul, nu ar fi respectat avertizarea /culoarea roşie) a semaforului de la trecerea, a pătruns pe calea ferată și a fost lovit de un tren de călători care circula dinspre Sibiu spre Mediaș. Autovehiculul a fost proiecat în afara părții carosabile. Din păcate, conducătorul auto a decedat în urma impactului.

Pasagerii din tren și mecanicul trenului, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din jud. Cluj, nu au suferit vătămări corporale.







comentarii
2 comentarii

"... un bărbat în vârstă de 38 de ani din jud. Alba, singur în AUTOVEICUL..."
De aceea s-a produs accidentul, pentru ca era AUTOVEICUL.
05.05.2024 19:45
Cred ca a fost o problema cu semnalele luminoase. In dimineata asta nu au functionat. Prima data cand patesc asa ceva in 12 ani.
Daca este vorba despre trenul de Medias care trece la 7:15 in Loamnes. Cand am trecut prin halta Mandra, nu functionau semnalele luminoase, iar trenul venea.
Sa faca verificari ca e posibil sa nu fi functionat nici la Seica.
Posibil sa nu fi fost asa...
05.05.2024 21:51
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica