Tribuna
PNL
Incendiu violent la Copşa Mică
Vasile ANTIPA
2613 vizualizari
Incendiu violent la Copşa Mică

Un incendiu violent a mistuit jumătate dintr-o fostă hală a societăţii Sometra din Copşa Mică. Focul a izbucnit miercuri în jurul orei 14 şi a distrus jumătate din acope­rişul halei, pe o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi. Patru maşini de inter­venţie, dintre care trei de la Detaşamentul de Pompieri Mediaş şi una de la Sibiu, au plecat spre societatea din Copşa Mică. După mai bine de dou[ ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost izolat şi lichidat. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit. „Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Căpitan Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a intervenit cu patru autospeciale pentru stin­gerea şi lichi­darea unui incendiu izbucnit la o hală a S.C. Sometra. În urma incen­diului nu au rezultat victime sau pagube deosebite, fiind vorba despre o clădire în curs de deza­fectare. Una dintre autospe­ciale era cu tun şi a fost adusă de la Sibiu pentru stingerea incendiului”, a spus locotenent-colonelul Virgil Giurgiu, prim-adjunct al inspectorului şef al ISU Sibiu. O comisie a Inspec­toratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu încearcă acum să stabilească împrejurările în care a izbucnit incendiul. Echipa de anchetatori are două ipoteze de lucru: fie un scurtciruit electric, fie o defecţiune electrică la instalaţia din respectiva hală.




comentarii
4 comentarii

Vasilica scurtcircuitul este tot o defectiune electrica!Dar in cazul tau,,scurtciruit electric,,poate fi ceva nou in domeniul electricitatii!
nelu
02.03.2012 02:02
dezastru ,dezastru,dezastru........
cip
02.03.2012 16:05
total aiureala cand au venit pomperi doar sau uitat cum arde pt. ca nu au venit pregatiti cu nimic masinile erau goale iar masina echipata cu turn nici pe departe nu afost, iar masina de pomperi a Sometrea aintervenit,nu mai denaturati adevarul
zzzz
02.03.2012 21:41
MAI ANTIPA,SOMETRA ARE MAI MULTE HALE,A ARS HALA DE LA AGLOMERARE II ,CARE ERA DE ZAFECTATA DE ANI BUNI.A INTREVENIT PENTRU STINGEREA INCENDIULUI MASINA DE POMPIERI DE LA SOMETRA .PINA SA VINA MASINA "CU TUN " DE LA SIBIU,FOCUL ERA DE JA STINS DE MULT.
AI CONFUNDAT TUNUL LUI NUCU DOMSA ,DE LA SOMETRA CU TUNUL DE PE MASINA DE LA SIBIU.
MAI INFORMEAZA-TE INNAINTE SA SCRII CEVA.
SEFII TAI NU VAD CE MINCIUNI SCRII?
UN COPSAN
03.03.2012 15:12
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica