Tribuna
PNL
Iarna nu se dă bătută. Zile friguroase și nopți geroase, la Sibiu
Iarna nu se dă bătută. Zile friguroase și nopți geroase, la Sibiu
© Răzvan NEGRU / Arhivă

După ce am avut impresia că primăvara vine mai repede, săptămâna care urmează va aduce zile friguroase și nopți gerosase, semn că iarna încă nu se dă bătută.

Luni, vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, temporar noros. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 5 grade, iar cele minime între -6 și -3 grade. Izolat se va semnala ceață în zonele joase.

Marți, cerul va deveni mai mult noros. În cursul serii și al nopții, pe arii extinse se vor semnala precipitații, predominant sub formă de ninsoare; izolat vor fi condiții de polei. La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua la munte, apoi noaptea și în rest, viscolind zăpada, mai ales în zonele montane înalte. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 7 grade, iar cele minime între -2 și 0 grade.

Miercuri, vremea va fi închisă. Cerul va fi noros și pe arii extinse se vor semnala precipitații mixte ziua, predominant ninsori noaptea. La munte va ninge. Cantitățile de precipitații vor fi local însemnate, mai ales la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, mai ales la munte, viscolind zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 4 grade, iar cele minime între -2 și 0 grade.

Joi, vremea va fi în general închisă. Cerul va fi mai mult noros ziua, când pe arii restrânse se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare. La munte va ninge. Noaptea, cerul se va degaja treptat. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 4 grade, iar cele minime între -5 și -3 grade.

Vineri și în weekend, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, temporar noros în prima jumătate a intervalului, apoi mai mult noros și se vor semnala precipitații mixte, iar la munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 6 grade, iar cele minime între -8 și -1 grad.

 






comentarii
1 comentarii

Cautam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: cosminsandu027@gmail.com
cosmin
11.02.2018 14:45
Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA