Tribuna
Copil înecat în Sadu
Copil înecat  în Sadu
Un copil de cinci ani a murit după ce a alunecat în râul Sadu. Copilul a fost găsit de pompieri în apropiere de localitatea Tălmaciu, la mică distanţă de locul unde a alunecat în râu.

Câteva ore în apă

O familie din Tălmaciu a trăit ieri după-amiază momente de disperare şi şoc. Cel mai mic copil al familiei, un băieţel de cinci ani, care era la plimbare cu bunicul, a alunecat în râul Sadu şi nu a mai putut fi salvat. Tragedia s-a petrecut în jurul amiezii, chiar la intrarea în localitate, într-un loc cunoscut drept "Cascadă". Se pare că bunicul băiatului s-a odihnit puţin pe malul apei, a aţipit pe iarbă şi, când s-a trezit, Silviu nu mai era lângă el. I-a găsit papucii lângă râu, iar la câţiva metri erau urme lăsate de când a alunecat. Familia a intrat în panică şi a alertat poliţia. Jandarmi, pompieri, poliţişti,oameni din Tălmaciu,.... toţi au scotocit prin preajmă după copil, în speranţa că-l mai găsesc viu. După câteva ore de căutări au reuşit să-l vadă. "L-am găsit la mică distanţă faţă de locul unde a alunecat. Era cu faţa în jos, plutea pe râu.", ne-a povestit unul dintre cei care au participat la căutări. Băieţelul a fost luat imediat de medicii şi asistentele de la SMURD Sibiu care au început să-l resusciteze. A fost dus de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu unde manevrele de resuscitare au continuat până aproape de miezul nopţii. "În ciuda eforturilor depuse, copilul nu a răspuns manevrelor de resuscitare.", ne-a declarat Raluca Turcu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Victimele Sadului

Apele supărate ale râului Sadu au luat încă o viaţă de copil anul acesta.Viaţa lui Silviu a apus mult prea devreme, la scurt timp după ce Andreea, fetiţa de 9 ani din Sadu, a fost ucisă şi aruncată tot în apele râului Sadu. " E aproape de locul unde a fost găsită fetiţa!!.", îşi aminteau cei care au fost la căutări în urmă cu o lună. Locul parcă a devenit bestemat.
Oamneii din Tălmaciu, marcaţi de o nouă nenorocire, şi-au arătat îngrijorarea faţă de ce s-ar mai putea întâmpla la "Cascadă".
"Şi-au pierdut copilul şi pentru că aici sunt multe locuri periculoase care ar trebui închise. Este fosta casă de apă, de pe vremea lui Ceauşescu, unde copiii intră şi se pot nenoroci oricând, ar trebui închis aici, pentru că nu e pază.", spuneau oamenii revoltaţi.
Poliţiştii sibieni cercetează acum împrejurările în care Silviu şi-a pierdut viaţa. Părinţii copilului au fost devastaţi de durere, iar bunicul, care l-a însoţit pe copil ieri după-amiază, abia se mai ţinea pe picioare.
 






comentarii
11 comentarii

Copilul nu s-a inecat in raul Sadu ci in canalul de captare a apei din zona "Casa de Apa", e chiar langa raul Sadu.
Corect
02.06.2008 12:23
Ce DURERE !!!!....Dar si batrinul asta, a IMBATRINIT DEGEABA !....Pai te pui sa te culci linga apa cu un copil mic ???
Oricum, CEASUL RAU....Condoleante familiei si sa fie tari,Dumnezeu da,D-zeu ia...Si eu mi-am pierdut un copil la virsta de 8 ani...NU POT EXPLICA DUREREA !....( nu v-a disparea in intregime NICIODATA, dar cum "viata" merge mai departe....)
Dumitru
02.06.2008 16:56
condoleante familiei, dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l primeasca intre ingerasi lui
anamaria
02.06.2008 19:51
pakt de el... Doamne Doamne l'a luat prea rpd akol Sus la El... avea o viatza inainte:((:((:((:((:((:(( nu l'am cunoscut niciodata dar cred k era un scump de baiat:((:((:((:((:((
ksyvlook
02.06.2008 21:23
condoleante familiei.Apropo de mesajul scris mai sus scris de DUMITRU. Batranul ala pot sa spun ca este unchiul meu si mama copilului verisoara care tineau la copil ca la viata lor nici nu va puteti imagina ce este in sufletul lor nu cred ca ezita durere mai mare si trecand si tu prin astea cred ca stii.Nu este prima data cad mergea cu el langa raul Sadu ptr ca ei au o gradina acolo si cu privire ca a adormit nu stiu ce sa spun asa a fost sa fie ce ti-escris nu poti sa schimbi.NOI FAM SUNTEM ALATURI DE EI SI DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE SILVIU CA A FOST O DULCEATA DE BAIETEL.DUMNEZEUL SA-L ODIHNEASCA IN PACE
teodora jibleanu
02.06.2008 21:31
sa fereasca dumnezeu de asemenea nenorociri, dace e sa se intanple se intanpla si daca iti duci copilul in lesa
denahi
02.06.2008 22:20
venim pe rand si plecam pe sarite .......asa e viata .....ori ce a fi durerea rudelor e mare .......sa fiti puternoci viata merge inainte
denahi
02.06.2008 22:23
nu mai dati vin pe acel om care la crescut pana la varsta aceasta.noi il cunoastem foarte bine si nu ar fi fost in stare sa ii faca rau propriului nepot.avea grija de el si il iubea ca pe ochii din cap.asta e viata.dumnezeu sa il odihneasca si sa aiba grija de el asa cum a avut bunicul lui timp de 5 ani.condoleante familiei Adi,Gabi si Ionut
xxx
03.06.2008 21:27
Nu stiu daca exista cuvinte care ar putea fi spuse pentru a alina aceasta mare durere din sufletul vostru.Dar totusi exista unul si acela e "IONUT", el este copilul pentru care trebuie sa luptati,sa fiti tari, sa nu va lasati. D.zeu va iubeste si va va ajuta sa treceti peste acest necaz. Si noi suntem alaturi de voi.
mada
04.06.2008 23:24
multumesc din suflet tuturor acelora care au fost,sint si vor fi alaturi de fam.Dobras si Jibleanu si ii ajuta sa treaca peste aceasta grea incercare la care au fost pusi de catre D-ZEU.NOI SINTEM ALATURIDE VOI CU TOT SUFLETUL
marius jibleanu
18.11.2008 14:41
Freratiorul meo :((:((+
Ionut
22.11.2008 16:25
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA