Tribuna
PNL
Cel mai mare viaduct al Sibiului, betonat complet
Sorana MAIER
5887 vizualizari
Cel mai mare viaduct al Sibiului, betonat complet
Toate plăcile de beton de pe viaductul Kogălniceanu sunt deja turnate, iar constructorul lucreazã la rampele de acces si la parapetii metalici.

Viaductul care face legătura dintre Calea Şurii Mici şi strada Mihail Kogălniceanu şi care va fi dat în folosinţă în luna noiembrie a acestui an este complet betonat.
“În prezent, toate plă­ci­le de beton de pe viaduct sunt turnate. Se lucrează la montarea parapeţilor meta­lici şi urmează aşternerea stratului pentru hidroizolaţie. Rampa viaductului dinspre strada Mihail Kogălniceanu a fost amenajată cu ziduri şi umplutură şi urmează instalarea parapeţilor metalici. Se lucrează în continuare pentru amenajarea rampei dinspre Calea Şurii Mici”, spun reprezentanţii Serviciului de Presă al Primăriei Sibiu.
Carosabilul de pe pod va fi format din două straturi de asfalt, o hidroizolaţie per­formantă şi un strat de protecţie a hidroizolaţiei.
De asemenea, tot în această perioadă, constructorul amenajeazã racordurile cu strãzile adiacente şi scãrile pietonale de acces pe viaduct.
Structura metalică a podului a fost montată la începutul acestui an, şi ca să evite oprirea traficului feroviar, constructorii au lucrat noaptea, într-un interval în care nu era programată trecerea niciunui tren.
Viaductul are benzi de circulaţie auto, piste pentru biciclişti şi trotuare. Accesul pe podul propriu-zis se face pe rampe, dinspre strada Kogălniceanu şi dinspre Calea Şurii Mici, iar sub rampe vor fi amenajate aproximativ 20 de locuri de parcare pentru cei de pe străzile învecinate.







comentarii
3 comentarii

Castiguri sigure, cu cel mai puternic sistem! Va prezentam in premiera absoluta un sistem profitabil pentru toti cei care vor sa castige sigur mai multi bani, in timpul liber, f?r? obligatii, cu incepere imediata. Lucrati confortabil, acasa. Timpul de lucru este la alegere. Cereti urgent detalii la adresa de email: maginstal54@gmail.com
MAG
16.06.2015 23:56
Conform dexonline:
"VIAD
observator
17.06.2015 01:29
Conform dexonline:
"VIAD
observator
17.06.2015 01:35
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica