Tribuna
PNL
Călători abandonaţi de CFR în staţia Copşa Mică,
Vasile ANTIPA
3137 vizualizari
Călători abandonaţi de CFR în staţia Copşa Mică,

CFR şi-a bătut efectiv joc de zeci de călători. S-a întâmplat vineri în jurul orei 14 în staţia CFR Copşa Mică. Trenul de persoane care circula de la Blaj la Braşov s-a defectat chiar în gara din Copşa Mică, iar la întrebarea călătorilor adresată controlorilor de tren „cum mergem mai departe de aici?” li s-a răspuns senin „am vorbit şi nu este alt tren care să vină să îl înlocuiască pe acesta stricat”. În acel moment a început revolta oamenilor, care şi-au cerut măcar o parte din banii achitaţi pe biletele de călătorie. „Trenul nu a mai plecat din gară, iar eu l-am întrebat pe „naş” ce facem. Mi-a spus senin că a vorbit să se trimită alt tren, dar nu se poate. Noi am mers să ne cerem banii pe bilete, dar nu i-am primit. Fiecare s-a descurcat din gara din Copşa Mică aşa cum a putut pentru a ajunge la destinaţie”, ne-a spus unul dintre călătorii trenului personal. Persoana în cauză ne-a şi trimis pozele, motiv pentru care îi mulţumim frumos.




comentarii
7 comentarii

Vasile Antipa, CFR S.A. este doar gestionarul de infrastructură feroviară. Firmele transportatoare de pasageri sunt: S.N.T.F.C. CFRCălători S.A., Regiotrans S.R.L., Transferoviar Călători, Via Terra Spedition & Servtrans Invest. Informează-te mai profund
marketing.calatori@cfr.ro, RelPublic.Calatori@cfrcalatori.ro, w w w . cfrcalatori .ro
14.01.2013 01:22
Bai fasole, asta de la asa zisul "marketing" nu te mai ratoi la cei ce semnaleaza asemenea probleme in traficul feroviar.Ei nu au deunde sa stie,de gestionari, afaceristi, regionale ale CFR, SI NICI NU-I INTERESEAZA.Ei vau platit un bilet pe aceasta ruta si trebuie sa ii respectati, sa-i transportati in conditii normale la destinatii. Iar inf. de cacao dale sefilor tai, pe calatori nu-i intereseaza.
"vasile antipa"
14.01.2013 07:40
Nu numai ca oamenii trebuie sa-si primeasca banii inapoi, dar trebuie sa primeasca si o cursa gratis! Clientul e sfant.
CFR - daca nu iti poti face treaba feroviara, lasa pe altii sa o faca ca lumea si cu placere. CFR = Cacao Feroviara Romana.
Sibian
14.01.2013 08:11
Tot mai mare e bataia de joc,tot mai mare....Singura solutie e sa parasim de urgenta acest gunoi de tara pana nu e prea tarziu !
un amarat de roman
14.01.2013 09:39
mesaj test
am2000ro@gmail.com
14.01.2013 11:38
Da
anamihai@upc.ro
14.01.2013 13:31
Psd+pnl+cfr=aceeasi MIZERIE, imnul degeaba este, DESTEAPTATE ROMANE, adevaru-i ca santem rezistenti si nu ne cad frunzele, da va veni si pana de curent planificata
caca-maca
14.01.2013 14:36
Din aceeasi categorie
DC

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA