Tribuna
PNL
6.000 lei pentru o construcţie ilegală şi 7 amenzi pentru faţade neîngrijite
Sorana MAIER
3176 vizualizari
6.000 lei pentru o construcţie ilegală şi 7 amenzi pentru faţade neîngrijite

Agenții Poliției Locale Sibiu au dat o amendă de 6 000 lei unui sibian din Vasile Aaron pentru că nu a respectat legea construcţiilor, iar 7 proprietari de imobile din centrul istoric au primit amenzi totale de 14.000 lei din cauza faţadelor neîngrijite.

În ultimele două săptămâni, poliţiştii locali au aplicat 640 de amenzi, cu o valoare de 144.600 lei, cuantumul amenzilor variind între 40 și 6.000 de lei.

Cele mai multe sancțiuni - 278, au fost pentru accesul, staționarea şi circulația pe trotuar sau zonă verde, alte 142 de procese verbale au fost întocmite pentru parcarea în zonele unde oprirea este interzisă, se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu.

Peste 30 de șoferi au pătruns pe sens interzis și au fost amendați, alți 11 fiind sancționați pentru blocarea unor căi de acces. 6 persoane au fost sancționate pentru circulația cu căruța pe drumurile publice, iar 3 pietoni au fost amendați pentru traversarea neregulamentară a străzii.

Agenții Poliției Locale au avut în vedere și traficul pietonal, aplicând 76 de amenzi pentru îngustarea trotuarului în mod nepermis prin crearea unor căi neautorizate de acces către subsoluri și demisoluri sau prin comerțul neautorizat, se mai arată în comunicat.

Amenzile au fost multe şi pentru disciplica în construcţii, 8 persoane au fost amendate pentru construcția fără autorizație sau nerespectarea acesteia, 9 persoane au fost identificate și li s-a întocmit proces verbal pentru amplasarea unor construcții provizorii fără autorizație, iar 7 proprietari au fost sancționați pentru neîngrijirea corespunzătoare a imobilelor lor.

18 persoane au fost identificate și sancționate pentru apelare repetată la mila publică, 6 persoane au fost amendate pentru amenințări, injurii sau comportament nepotrivit şi 4 procese verbale au fost întocmite pentru consumul de alcool în locuri publice nepermise.

4 persoane au fost amendate pentru depozitarea de deșeuri pe domeniul public, 3 persoane au fost amendate pentru arderea de resturi vegetale, fapt care contravine legii și este un pericol din cauza posibilității mari de extindere necontrolată a focului, iar 2 persoane au tăiat arbori fără a obține avizele necesare și în consecință au primit amenzi.

 

 






comentarii
1 comentarii

,,Ordine. A? vrea s? fie
Guvernatorul Transilvaniei
16.03.2016 07:50
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica