Tribuna
PNL
167 candidați au luat proba scrisă a concursului de directori
Ana Maria MĂTUŞOIU
1691 vizualizari
167 candidați au luat proba scrisă a concursului de directori
Prima probă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de directori și directori adjuncți din unitățile de învățământ preunviersitar s-a desfășurat miercuri, 12 octombrie. La Sibiu, din cei 199 de candidați admiși în urma verificării dosarelor, 167 au trecut de proba scrisă, informează Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

Proba scrisă a concursului de directori s-a desfășurat miercuri, la Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu. „Au fost încărcate pe platforma electronică un număr de 202 dosare. După etapa de verificare a acestura au fost admise 199 dosare”, se arată într-un comunicat de presă al IȘJ Sibiu. În urma probei scrise, la Sibiu au fost admiși 167 candidați. 23 candidați au fost respinși, opt sunt în curs de evaluare, iar unul nu s-a prezentat. Rezultatele probei scrise sunt afișate la avizierul IȘJ Sibiu și pe site-ul IȘJ Sibiu. 


Concursul național pentru ocuparea funcțiilor de directori și directori aduncți din unitățile de învățământ preuniversitar continuă începând de săptămâna viitoare. În intervalul 17 octombrie - 17 noiembrie 2016 se vor desfășura celelalte două probe ale concursului, respectiv: analiza CV-ului și un interviu în fața comisiei pentru concurs. La ultima probă se apreciază scrisoarea de intenție și se evaluează calitatea ofertei manageriale și a unui plan operațional pentru o perioadă de un an, conform criteriilor și punctajelor din metodologie. 

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica