Tribuna
PNL
11 trupe şi patru DJ, la Focus Festival, în weekend
Andra MARINESCU
3019 vizualizari
11 trupe şi patru DJ, la Focus Festival, în weekend
Alternosfera, Toulouse Lautrec, Coma şi Grimus sunt doar câteva dintre trupele care vor concerta în cadrul Focus Festival 2016, ce va avea loc în acest sfârşit de săptămână, în Parcul Sub Arini.

 

Alături de concertele programate în fiecare dintre cele trei seri ale festivalului, din agenda evenimentului mai fac parte activităţi dedicate celor mici, manifestări sportive şi ateliere de creaţie. Duminică, de la ora 16, toţi cei care au o bicicletă cochetă sunt aşteptaţi la o plimbare prin Sibiu, punctul final fiind Focus Festival.

Fiecare zi începe cu un nou DJ


11 trupe şi patru DJ dau viaţă celei de-a patra ediţii a Focus Festival. Vineri, de la ora 18.45, seria de concerte va fi deschisă de trupa Riot Monk, urmată de Tourette Roulette, Grimus pentru ca de la 21.30 să urce pe scenă cei de la Alternosfera. Sâmbătă, 3 septembrie, vor concerta Suburbia 11, Onenightstand, The Kryptonite Sparks şi Toulouse Lautrec. Duminică, în ultima zi de festival, vor cânta pe scena din parc Palma Hills, Domino şi Coma. Fiecare zi de eveniment va fi deschisă cu un DJ Set, începând cu ora 16: vineri, DJ Nathalie, sâmbătă, DJ Coralie şi duminică Adub + Toygun.

  • "Focus Festival” aduce un aer fresh în spectrul evenimentelor muzicale organizate la Sibiu. Rock clasic, jazz, muzică clasică, toate se regăsesc pe agenda culturală a oraşului, mai puţin acest curent alternativ care, în mod nejustificat, s-a dezvoltat underground, câştigând în ultimii ani din ce în ce mai mulţi adepţi. Scopul evenimentului este de a aduce la suprafaţă acest gen muzical şi a oferi un loc de întâlnire pentru cei care fac parte din această comunitate alternativă", spun organizatorii.

Focus Festival este o acţiune cofinanţată de Consiliul Local şi Primăria Municipiului Sibiu, organizat de Asociaţia Focus Sibiu şi Agenţia Grey Projects. Evenimentul este realizat cu sprijinul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu.







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA