Tribuna
PNL
SSIF Carpatica Invest a finalizat transferul la BVB, al SC Ropharma SA

După primele 10 luni ale acestui an, SSIF Carpatica Invest SA Sibiu continuă să conducă în topul intermediarilor pe piaţa RASDAQ, cu o valoare a rulajului de 116.197.824 lei şi cu o cotă de piaţă de 10,24%. Datele oficiale arată, de asemenea că, în clasamentul intermediarilor, cumulat Bursa de Valori Bucureşti (BVB) + RASDAQ, la 10 luni, SSIF Carpatica Invest ocupă un onorant loc 8, din 45 de societăţi active pe domeniul respectiv, cu o valoare a tranzacţiilor de 568.333.351 lei şi o cotă de piaţă de 3,53%.
Marius Velţan, director executiv al societăţii, ne-a precizat, cu ocazia unui scurt dialog, că SSIF Carpatica Invest are în derulare, de peste un an, un contract de consultanţă cu SC Ropharma SA Braşov, în vederea promovării companiei respective la categoria I a Bursei de Valori Bucureşti.
În momentul de faţă, CNVM a avizat favorabil prospectul, astfel încât, spre sfârşitul lunii noiembrie a.c., transferul respectiv să poată fi realizat.
Compania Ropharma are o evoluţie constant bună pe piaţa de capital (locul I pe primele 10 luni 2010, ca randament pe piaţa RASDAQ, cu un rulaj de 5,75 milioane lei şi cu o capitalizare bursieră de 90 milioane euro, depăşind astfel, după cum remarca Maius Velţan, multe societăţi cu tradiţie în domeniul farmaceutic, afirmându-se ca un jucător de perspectivă pe piaţa de capital românească).
"Pentru Carpatica Invest, realizarea acestui obiectiv poate fi socotită drept cea mai importantă lucrare de consultanţă finalizată în acest an", ne-a mărturisit interlocutorul nostru. Am mai aflat, cu acest prilej că, în zilele de 29 şi 30 octombrie, Carpatica Invest a organizat, la Poiana Braşov, o importantă întâlnire cu investitorii la care au fost prezenţi reprezentanţi ai societăţilor de investiţii financiare, ai SSIF -urilor, ai fondurilor de investiţii, precum şi reprezentanţi ai Bursei de Valori Bucureşti, în frunte cu preşedintele său, Valentin Ionescu.




comentarii
2 comentarii

...este Director General Adjunct , nu Executiv...cand scrieti un articol , informati-va mai bine mai baieti;)
cititorul
08.11.2010 09:15
Asa este Cititorule. Necazul e ca nu se mai face jurnalism ca altadata, asta insemnand atentie pentru date, ortografiere corecta si altele....
pacalici
09.11.2010 19:26
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica