Tribuna
PNL
Gaz metan Mediaş – Pandurii Tg. Jiu 2–0
Victoria şi convocarea la lot, cadouri pentru Akaki
Cosmin PRIŞCĂ
1729 vizualizari
Victoria şi convocarea la lot, cadouri pentru Akaki

Fotbaliştii medieşeni i-au dedicat succesul din jocul cu Pandurii georgianului Akaki Khubutia, cel care, cu o zi mai devreme, împlinise 25 de ani. Acesta nu e singurul cadou primit de fotbalist, el fiind convocat din nou la naţionala ţării sale pentru meciurile cu Croaţia şi Israelul, din preliminariile Campionatului European. Fundaşul Gazului metan a fost felicitat inclusiv de membrii galeriei, care au afişat un banner prin care îi urau "La mulţi ani!".
“După ce, în meciurile amicale cu Slovenia şi Armenia, m-am descurcat destul de bine, mă aşteptam să fiu convocat la naţională şi pentru meciurile din preliminariile lui EURO, mai ales că selecţionerul se arătase mulţumit de cum am jucat. Am aşteptat cu sufletul la gură telegrama de convocare, iar în cele din urmă a venit. Sper să joc din primul minut, atât cu Croaţia, cât şi cu Israelul. Croaţia e pe locul întâi în grupă, noi suntem pe 3, aşa că va fi un meci pe cinste. Naţionala Georgiei are până acum o serie de 9 meciuri fără înfrângere şi toată lumea, la mine în ţară, se gândeşte la o victorie cu Croaţia, mai ales că meciul se joacă la Tbilisi", a afirmat Khubutia.
Georgianul a părăsit România ieri dimineaţă, iar astăzi se va prezenta la lot, urmând a reveni la Mediaş imediat după partida cu Israelul, programată pe 30 martie.





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA