Tribuna
PNL
Spectacolul de Crăciun – cadou pentru comunitate, de la Ansamblul „Valea Moaşei”
Dan FRÂNCU
1711 vizualizari
Spectacolul de Crăciun – cadou pentru comunitate, de la Ansamblul „Valea Moaşei”

Cu prilejul marii sărbători a creştinătăţii, Naşterea Domnului, Ansamblul Folcloric „Valea Moaşei” din Sebeşu de Sus a oferit un frumos cadou comunităţii. Duminică, imediat după Sfânta Liturghie, locuitorii satului au fost invitaţi de dansatorii şi soliştii ansamblului, la Căminul Cultural, pentru a a asista la prima ediţie a Spectacolului de Colinde şi Obiceiuri de Crăciun.
Pentru aproximativ 90 de minute, cei ce au răspuns invitaţiei au putut asculta cele mai cunoscute colinde creştine şi laice, locale dar şi de pe alte meleaguri ale ţării, precum şi diverse alte cântece şi urări de Crăciun.
Spectacolul a fost deschis de cei mai mici copii au satului, ce au interpretat, cum au ştiut mai bine, colinde şi cântece potrivite vârstei lor, publicul spectator răsplătind cu generozitate, prin aplauze calde, frumosul recital.
A urmat concertul- spectacol susţinut de membrii Ansamblului „Valea Moaşei”, un moment artistic cu adevărat extraordinar, calitatea interpretărilor fiind, de cele mai multe ori, una deosebită.
Componenţii grupării artistice au colindat împreună dar au fost şi câteva piese interpretate doar de soliştii vocali, fiecare moment fiind ^ncorporat, cât se poate de inspirat, într-un eveniment cadou pentru marea  sărbătoare ce se apropie.
Finalul spectacolului a aparţinut tot celor mai mici copii din sat, care, prin prestaţia lor, au reuşit să-l convingă pe Moş Crăciun că merită să primească cadouri. De altfel, îndrăgitul personaj a oferit pungi cu diferite surprize dulci atât protagoniştilor specta­colului precum şi tuturor copiilor ce au asistat la acesta.
La spectacolul de Crăciun de la Sebeşu de Sus au participat şi primarul (Simion Olariu) şi viceprimarul (Claudiu Trifu), comunei Racoviţa. Înaintea spectacolului, edilul şef a urat Sărbători Fericite tuturor locuitorilor satului şi a transmis, din partea administraţiei locale, câteva informaţii importante pentru comunitate.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica