Tribuna
PNL
Ramada Sibiu - în topul celor mai bune hoteluri din România
Alexandra CHEŞCU
5208 vizualizari
Ramada Sibiu - în topul celor mai bune hoteluri din România

Iată că Sibiul a intrat din nou în topuri, de această dată datorită hotelurilor sale. Este vorba în primul rând despre Hotelul Ramada, care s-a clasat, alături de alte două hoteluri din oraş, în Topul 25 al celor mai bune hoteluri din România. Clasamentul a fost realizat pe baza voturilor, părerilor şi recomandărilor turiştilor de pe site-ul www.tripadvisor.com şi este considerat atât de către hotelieri cât şi de călători drept un barometru impor­tant în stabilirea şi măsurarea calităţii serviciilor şi în selectarea destinaţiilor de vacanţă. Tocmai acesta este motivul pentru care premiile "Traveler's Choice" acordate de TripAdvisor sunt consi­derate a fi Oscarurile turis­mului, fiind aşteptate în fiecare an cu mare interes, atât de către operatorii din turism din toată lumea, cât şi de către turiştii aflaţi în căutarea celor mai bune experienţe de călătorie.
Hotelul Ramada Sibiu este apreciat pentru exce­lenţă de către Tripadvisor, anul acesta clasându-se pe primul loc între hotelurile de patru stele din Sibiu. În acest top select au mai intrat 15 hoteluri din Capitală, două hoteluri din Sibiu, două hoteluri din Cluj Napoca, un hotel din Iaşi, un hotel din Târgu Mureş, un hotel din Piatra Neamţ, un hotel din Oradea şi unul din Mamaia.
Nu doar un premiu
Iar pentru că oamenii sunt cei care vorbesc cel mai bine despre experienţa lor, multe dintre "review -urile" de pe tripadvisor.com, legate de Hotelul Ramada Sibiu vorbesc de la sine. "O locaţie grozavă, un hotel foarte confortabil. Aş putea spune că acesta este un foarte frumos hotel Rama­da - sofisticat. Decorul este modern, paturile foarte plăcute şi confortabile, iar cazarea a fost de foarte bună calitate", mărturiseşte un turist din Statele Unite ale Americii, de aceeaşi părere fiind şi un turist din Finlanda, care recomandă cu căldură Hotelul Ramada Sibiu: "La Ramada came­rele sunt mari şi curate, wireless-ul wi-fi este inclus în preţul camerei (...) Ca­merele oferă o imagine frumoasă asupra Sibiului". Acestea sunt doar două dintre mesajele postate de turiştii din străinătate pe tripadvisor.com, site-ul unde toată lumea îşi spune părerea cu privire la serviciile hotelurilor, restaurantelor, cafene­lelor dintr-un oraş, împreu­nă cu toate locurile unde merită să mergi sau pe care e bine să le ocoleşti.
Recunoaşterea primită prin intermediul "Traveler's Choice Awards" nu este singura de care se bucură Ramada Sibiu, pentru că recent hotelul a fost distins cu Premiul I la categoria "Cel mai popular hotel al anului", acordat în cadrul Excelence Awards Cere­mony, Hotel Tourism & Leisure Investment Con­ference 2013.




comentarii
12 comentarii

Lauda de sine nu miroase-a bine, Tribuna.
Ce mai stire de prima pagina... propria reclama.
Sibian
28.06.2013 08:26
IARA VA LAUDATI ????
GOGU
28.06.2013 08:46
ba frustatule nu este lauda e realitate este peste toate chiciurile din tara numite hoteluri umflate cu categori de 4-5 stele si in realitate nu sunt nici de 2 stele asa ca va mai dat sibiul o lectie
nunu
28.06.2013 09:11
acest articol a aparut ca si ordin de la domnu inginer?
un sibian
28.06.2013 09:28
Oscarul hotelurilor din industria hoteliera? Hai sa fim seriosi... De premiile oficiale ale industriei ati auzit, dar de stelele Michelin?
Iar daca Sibiul are 3 hoteluri in top nu era normal macar sa le amintiti si pe celelalte doua?
viorel
28.06.2013 09:30
du-te, bai loaza, sa culca-te'n grajd, unde ti-e locul, dupa gndirea infantila pe care o ai! mars in grajd, berbecule! sictir!
@un sibian handi
28.06.2013 10:55
Am gazduit o conferinta mare in 2007 la Ramada. Mancarea a fost Sub orice critica. De asemenea am fost o data la restaurantul hotelului: pret ridicol, ospatari ahtiati dupa bacsis.
In Sibiu un Hotel foarte bun, la standarde internationale este Hilton. Intr/adevar nicio diferenta fata de un Hilton sa yic din Germania.
Sa vad daca imi publicati comentariul
Hotelus
28.06.2013 11:34
Articol comandat de cei de la Ramada.Trebuia anuntate si celelalte 2 hoteluri din oras cistigatoare la fel ca si Ramada.Articol de pupincurist care a primit probabil o masa gratis.Halal reporter.
marius
28.06.2013 12:05
@209.34.230.140: cu cat te plateste cara-pulea sa vorbesti asa urat? Sau asa te-a invatat mamica ta? Lucrezi la Ramada pe salariu de mizerie si esti mandru de realizarile tale?
un sibian
28.06.2013 13:43
Extraordinar articol! Mai mare dragul sa citesti stiri asa obiective si de interes
Dr. Ing. Ilie Carabulea
28.06.2013 18:19
Hotelul este in picaj alarmant si-a pierdut serviciile de calitate cat si mare parte din fosta echipa-o echipa de profesionisti. Acum hotelul este condus de niste frustrati disperati dupa publicitate, in special gunoiul de Anghelus
un oarecare
28.06.2013 21:09
crapa fierea'n tine, cretane, de invidie si neputinta, asa ca mai bine du-te'n dumbrava, la zoo, acolo te asteapta cativa ursi ca a le-o freci; ia-ti manusi chirurgicale, ca sa nu-i infectezi cu balele tale de dragon de komodo!
@un sibian crtan
01.07.2013 11:39
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica