Tribuna
PNL
Maurizio Marchesini va vorbi despre etică şi sobrietate, la ULBS
Liuba STARII
1417 vizualizari
Maurizio Marchesini va vorbi despre etică şi sobrietate, la ULBS
Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu şi Camera de Comerţ Britanică din România, filiala Sibiu, organizează marţi, 15 ianuarie, conferinţa "Învaţă de la antreprenori de succes". Evenimentul va avea loc la Facultatea de Inginerie, în aula IE 102, de la ora 19.

 

"La această întâlnire puteţi afla cum să organizaţi o companie fără studii specifice în domeniu, pur şi simplu folosindu-vă instinctele, perfecţionând continuu felul în care interacţionaţi cu colaboratorii dumneavoastră, cu băncile, cu furnizorii şi în final cu clienţii, obţinând întotdeauna rezultate satisfăcătoare.Maurizio aduce şi încearcă să demonstreze prin experienţa sa un sistem care ar putea fi numit 'Etic şi sobru' în lumea antreprenoriatului", spun organizatorii.

Maurizio Marchesini s-a născut în 1954 în Belgia, într-o familie de emigranţi italieni. La vârsta de trei ani se întoarce împreună cu familia sa, în ţara de origine, în Verona. La vârsta de 14 ani, el abandonează şcoala şi devine ucenic pentru a face parte din lumea cea mai potrivită pentru el. Lucrează aproape exclusiv în sectorul meşteşugurilor ca fierar, tâmplar, tapiţer, instalator şi zidar  în sectorul conservării clădirilor istorice, restaurare case de patrimoniu, conservarea patrimoniului cultural material, apărarea zonelor arhitecturale şi urbane protejate. La vârsta de 21 de ani, el nu mai lucrează ca angajat şi îşi deschide propria companie. În anii următori continuă să-şi perfecţioneze abilităţile până la pensionare, lucrând aproape exclusiv pentru clienţii privaţi în case antice de prestigiu.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica