Tribuna
PNL
VIDEO - Klaus Iohannis, la slujba de la ortodocşi, în Catedrala Mitropolitană
VIDEO - Klaus Iohannis, la slujba de la ortodocşi, în Catedrala Mitropolitană

Preşedintele Klaus Iohannis participă astăzi, la slujba din Catedrala Mitropolitană din Sibiu.

 

Pentru că este creştin luteran, preşedintele Iohannis rămâne la Liturghie, până la citirea Evangheliei. Klaus Iohannis a ajuns la biserica ortodoxă la ora 10, fără soţia sa, Carmen Iohannis.

 

 

 

 

 

 

 

 

De obicei, cei doi participau la slujba de duminică la Biserica Romano-catolică din Piaţa Mare. Într-o postare pe facebook, Klaus Iohannis a spus că va participa, în mandatul său, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute în România. Alături de Klaus Iohannis, la slujbă, sunt primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, deputatul PNL, Raluca Turcan, senatorul PNL, Nicolae Neagu, viceprimarul PNL, Virgil Popa şi fostul prefect Ilie Mitea.

 

 






comentarii
3 comentarii

Eu inteleg ca e crestin d-l Johannis, dar nu luterna, poate luteran mai tipografi lui peste prajit in otet, si vai de ea corectura si jurnalisti care practica cultul personalitati ca la ceausescu su nastase 10 case, s-auzim de bine
un zetar
04.01.2015 12:24
la ce comentezi cred ca nu te-ai trezit din betia de anul nou,vezi ca vine Boboteaza,Sf.Ion,iara motiv de baut asa ca lasa-ne in pace.ptr.un zetar
z
04.01.2015 14:12
Stimaţi cititori,
Cine are ceva de comunicat d-lui preşedinte poate folosi adresa mai sus-menţionată. Ea există pe saitul Administraţiei Prezidenţiale. Nu vă mai certaţi inutil şi folosiţi adresa specificată deasupra!
procetatean@presidency.ro, www.presidency.ro
04.01.2015 19:09
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica