Tribuna
PNL
GAL "Ţara Oltului” se pregăteşte pentru o nouă sesiune de selecţie
Dan FRÂNCU
2625 vizualizari

Anunţul referitor la dema­rarea celei de-a doua sesiuni a proce­durii de selecţie a Grupurilor de Acţiune Locală, a fost primit cu mare interes şi de reprezentanţii Asociaţiei Grupul de Acţiune Locală “Ţa­ra Oltului”, structură orga­ni­zatorică ce nu a primit acre­ditarea în urma etapei de selecţie din anul 2011.
Ca urmare, pentru reme­die­rea celor câteva probleme ce au dus la depunctarea suferită în sesiunea anteri­oară, s-au creionat câteva variante de acţiune, asupra cărora ur­mează să se poarte dezbateri.
În scopul discutării şi ale­gerii celei mai bune variante de acţiune, pentru elabora­rea unui Plan de Dezvoltare Lo­cală care să întru­nească toate criteriile legale şi să fie agreat de autorităţile com­pe­tente, membrii Asociaţiei Grupul de Acţiune Locală “Ţara Oltului” s-au întâlnit ieri, 17 februarie, la Biblioteca Oră­şenească Avrig, pentru o întâlnire de lucru.
Ministerul Agriculturii şi Dez­­­voltării Rurale, prin Di­recţia Generală Dezvoltare Rurală – Autoritate de Management pentru Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, lansează începând cu data de 1 martie 2012, pro­cedura de selecţie a Grupu­rilor de Dezvoltare Locală, măsură finanţată din Axa 4 FEADR.
Suma totală alocată pentru Grupurile de Acţiune Locală este de 199.152.331 euro, iar suma maximă care va putea fi solicitată de către un poten­ţial Grup de Acţiune Locală va fi de 2.850.000 euro.
Termenul limită de depu­nere a Planurilor de Dezvol­tare Locală este 20 aprilie 2012, ora 14.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA