Tribuna
PNL
Forumul profesiei contabile
Forumul profesiei contabile

Având ca temă centrală "Profesia contabilă, în era digitală. Provocări şi oportunităţi", în zilele de 23 şi 24 septembrie a.c., se desfăşoară la Bucureşti lucrările Congresului Profesiei Contabile din România.
Directorul executiv al Filialei Sibiu a CECCAR, Raymonda Hagiu, a ţinut să ne precizeze, în context, că "subiectul ales oferă specialiştilor din profesia contabilă prilejul dezbaterii, din perspective noi, a preocupărilor într-o lume globalizată".
Raymonda Hagiu ne-a mai informat că la Filiala Sibiu a CECCAR, în luna septembrie 2016, sunt în desfăşurare cursurile de pregătire a candidaţilor pentru susţinerea examenului de admitere în stagiu, ce va avea loc în zilele de 2 şi 9 octombrie a.c., precum şi cursurile pentru pregătirea stagiarilor din anul III, care urmează să susţină examenul de aptitudini, în vederea obţinerii calităţii de expert contabil, etapă prevăzută a avea loc în zilele de 6 şi 13 noiembrie a.c. De menţionat că filiala organizează cursuri pe teme de actualitate, în domenii precum: fiscalitate, evaluare, expertiză contabilă, tehnologia informaţiei ş.a., susţinute de către specialişti, participanţi la elaborarea legislaţiei contabile şi fiscale din România. (Rep.)

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica