Tribuna
5 „finalişti” pentru managementul privat la Romgaz Mediaş
Vasile ANTIPA
3870 vizualizari

Adunarea Generală a Acţionarilor de la Romgaz Mediaş va discuta pe 29 aprilie propunerile înaintate de Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizarii în Industrie  (OPSPI) pentru funcţiile de administratori privaţi ai companiei, anunţă www.hotnews.ro. OPSPI a făcut cinci propuneri, din care vor fi desemnaţi patru, iar Fondul Proprietatea o  nominalizare. Printre persoanele alese de OPSPI se află si Corin Emil Cindrea, actual director general Până pe 13 martie 2013, au fost depuse 79 de candidaturi pentru funcţiile de administratori ai Romgaz, în baza OUG 109/2011 privind guvernanţa corporatistă. Iată-i pe cei 5 "finalişti": Virgil Metea, licenţiat al Institutului de Petrol şi Gaze Ploieşti, doctor în inginerie mecanică. In prezent deţine funcţia de director general la E.On Moldova Distribuţie.
Corin Cindrea, specializarea ştiinţe juridice, doctorand Ingineria şi Managementul Gazelor Naturale, Aurora Negruţ, licenţiată a Institutului Politehnic Iaşi, specializarea inginerie chimică. În prezent este şef serviciu în cadrul OPSPI. În perioada 2009-2012 a fost expert tehnic în cadrul OPSPI, iar în perioada 2007-2008 a lucrat la AVAS.
Adrian Volintiru, economist şi MBA în general management la Harvard Business School. Este preşedinte al Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului.  De la sfârşitul anului trecut deţine funcţia de preşedinte al Consiliul de Administraţie al Poştei Române. Volintiru a fost director la Rompetrol, Relad şi Vulcan Bucureşti.
Eugen Doroş, economist. În prezent este partener la Nestor&Nestor Diculescu Kingston Petersen. În perioada 2008-2010 a fost director general al direcţiei general Legislatie Cod Fiscal în Ministerul Finanţelor.




comentarii
4 comentarii

Numai Corin Cindrea să nu mai fie, că se otrăvesc toţi gazişti şi pe l
Emil
24.04.2013 07:16
stati linistiti ca partidul(psd) le rezolva pe toate...
un suporter
24.04.2013 08:37
Domnilor nu mai comentati de persoane pe care nu le cunoasteti. Actualul director general, corin cindrea este singurul director general din ultimii ani, care a facut in anul petrecut la romgaz ca dir general , reforma cu adevarat in interior. Pe langa curatenia de primavara a redus f mult cheltuielile. Este o pers serioasa care a luat taurul de coarne. In romgaz era haos pana cand a venit acest om, nimeni nu avea frica si respect de nimic. Erau sefi peste 3 oameni si altele, masini la discretie pe servicii si multe altele, exemplele de reforma sunt cu zecile, asa ca nu mai vb daca nu stiti si judecati un om dupa povesti. Reforma in sistem nu se poate face fara seriozitate si nu ii poti multumi pe toti. Ar fi pacat sa nu ramana in continuare dir general acest om care ce a promis a si facut, totusi daca nu va mai fi speram sa ramana totusi pe o functie de top management. Cat ptr cei care sunt suparati , este de inteles avand in vedere ca a inchis robinetul la bani si a deranjat oameni care credeau ca li se cuvine orice si ca sunt de neatinsi. Succes oricum ...
Impartial
24.04.2013 09:25
Pentru imparţial
24.04.2013 11:19
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA