Tribuna
PNL
Supă de legume pentru imunitate
Alexandra DRAGUT
2069 vizualizari
Supă de legume pentru imunitate

Dacă tot a venit toamna, iar temperaturile sunt din ce în ce mai scăzute, scăpaţi de răcelile de sezon cu reţete simple şi pline de vitamine, care vă ajută să vă încărcaţi bateriile şi să vă puneţi pe picioare.
 
INGREDIENTE:
O ceapă verde tocată fin, 1 pachet (500 g) brânză tofu, tăiată în cuburi, 6 linguri de pastă miso, 1 ardei galben, tocat, 1 ardei gras tocat, 200g fasole decojită, 700 ml apă, 200 gr supă de legume, 3 căţei de usturoi tocaţi, 2 cepe galbene, decojite şi tocate, 1 linguriţă sos de usturoi, 150 gr ciuperci tăiate felii.

METODA DE PREPARARE:
 Căliţi ceapa, usturoiul, pasta de usturoi şi ciupercile în ulei de măsline, la foc mic-mediu timp de 7-8 minute, până când ceapa devine translucidă. Puneţi amestecul într-o oală mare, pe care o veţi folosi la gătit supa. Adăugaţi supa de legume şi apa în oală, urmate de fasolea decojită (puneţi fasolea congelată în apa fierbinte 15 sec şi o decojiţi), ardei gras şi tofu. Amestecaţi-le şi lăsaţi-le la temperatura medie. Aduceţi amestecul la temperatura de fierbere, apoi reduceţi căldura şi adaugaţi pasta miso. Amestecaţi bine şi, înainte de servire, adăugaţi ceapa verde.
Poftă bună!

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica