Tribuna
Un Ardelean în... ”Transilvania”! Un pivot de 2,07 metri la BC CSU Sibiu
b.o.n.
5746 vizualizari
Un Ardelean în... ”Transilvania”! Un pivot de 2,07 metri la BC CSU Sibiu
Rareș Ardelean, jucătorul de 20 de ani originar din Satu Mare, va juca pentru BC CSU Sibiu în sezonul următor. Acesta a semnat o înțelegere pentru un sezon cu gruparea galben-albastră.

 

Component al lotului național U20, pivotul născut pe 20 martie 2001 și care măsoară 2,07 metri, este unul dintre baschetbaliștii români de perspectivă și cu mult potențial. Acesta se va alătura lotului pregătit de Dan Fleșeriu și Cătălin Vulc, în stagiunea 2021/2022, după un sezon petrecut la CSM Galați. Înaintea anului petrecut în localitatea de pe malul Dunării sub comanda lui Florin Nini, Ardelean a jucat două sezoane la CSM Sighetul Marmației.

”Această mutare este o oportunitate foarte mare pentru mine. Sunt mândru că pot să fac parte din această echipă și sunt convins că voi acumula experiență și voi evolua mult ca jucător. Abia aștept să începem sezonul și să avem suporterii lângă noi”, a spus Rareș Ardelean.

Pivotul de 20 de ani a evoluat în sezonul precendent în 15 meciuri pentru CSM Galați și a avut evoluții promițătoare. Momentan acesta se află în stagiu de pregătire la Tîrgoviște, împreună cu lotul naționalei României Under 20, urmând a pleca în data de 18 iulie spre Sopron (Ungaria),  unde România va evolua în cadrul Grupei D a FIBA U20 European Challengers 2021, alături de Elveția, Luxemburg și Macedonia de Nord.

”Rareș este un jucător tânăr, cu experiență, chiar dacă mică încă, în Liga Națională, ea există și mă aștept să reușească să fure cât mai multe minute titularilor de pe pozițiile mari. Minutele în jocurile oficiale se câștigă în antrenamente consistente în care concetrarea, ambiția și dorința lui trebuie să fie sută la sută, fără excepție”, a declarat antrenorul principal al BC CSU Sibiu, Dan Fleșeriu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Compa
SOMA
Licitatie publica

ACCENT MEDIA