Tribuna
Trei medalii pentru culturiștii sibieni la Campionatele Naționale
Ovidiu BOICA
9751 vizualizari
Trei medalii pentru culturiștii sibieni la Campionatele Naționale
Sportivii de la CSȘ Șoimii, pregătiți de prof. Felicia Popa, Ioan Curtean și Andreea Ungureanu, au obținut două medalii de argint și una de bronz la Naționalele care au avut loc în Sala ”Transilvania”.

 

Toți trei sportivi de la Clubul Sportiv Școlar Șoimii care au participat la Campionatele Naționale de culturism și fitness rezervate juniorilor (19-21 ani), desfășurate recent în Sala ”Transilvania” au urcat pe podium. Daniel Neamțiu și Adrian Căpruci au obținut medaliile de argint, iar George Tomache, pe cea de bronz.

Adrian Căpruci a concurat la categoria + 1,78 metri la Men's Physique, aceasta fiind prima sa medalie obținută la Campionatele Naționale. Și pentru Daniel Neamțiu (juniori mari, categ. 70 kg), a fost prima clasare pe podium la un asemenea nivel, în vreme ce, pentru George Tomache, aceasta a fost a doua medalie pe care a cucerit-o la Naționale. El a concurat la categoria 70 kg a juniorilor mici.

”Pot spune că, în cazul lui Tomache, cel puțin, aș fi vrut mai mult. George are reale calități și putea foarte bine câștiga la categoria sa. A avut parte de o competiție dură, la fel ca și Daniel Neamțiu. Daniel putea fi campion la 75 kg, dar a ales să scadă în categorie, a mers la 70 kg. El este în atenția celor de la lotul național pentru Campionatele Mondiale, la culturism clasic”, a spus prof. Felicia Popa, una dintre cele care se ocupă de pregătirea acestor sportivi la CSȘ Șoimii.

Felicia Popa a ținut să mulțumească celor cu care a colaborat pentru obținerea acestor performanțe cu cei trei sportivi de la CSȘ Șoimii: În cazul lui Tomache și Căpruci, avem o colaborare foarte bună cu Streza Team. Îi mulțumim Andreei Ungureanu și tuturor celor de acolo. De asemenea, mulțumiri conducerii CSȘ Șoimii, în special domnului director Florin Troancă. Face eforturi deosebite pentru a ne asigura toate condițiile bunei pregătiri. Nu în ultimul rând, mulțumiri domnului Marius Raica pentru condițiile asigurate la FitnessWelt, sala de pe str. Râului din Sibiu”.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia