Tribuna
Suporterii i-au cerut demisia lui Miriuță
Suporterii i-au cerut demisia lui Miriuță
O parte dintre fanii care au însoțit echipa sibiană la Mediaș au solicitat îndepărtarea antrenorului principal, iar la penaltiul transformat de Dâlbea cei din galerie s-au întors cu spatele.

 

Înfrângerea la scor a echipei sibiene la Mediaș a stârnit furia în rândul suporterilor ”alb-roșilor”. În partea a doua a întâlnirii de pe arena Gazului Metan, o parte dintre fani i-au solicitat demisia antrenorului Vasile Miriuță.

Mai mult, în finalul jocului, când Răzvan Dâlbea a executat lovitura de la 11 metri primită de Lucian Dumitriu, o parte a celor din galerie s-au întors cu spatele, iar la final le-au cerut socoteală jucătorilor care s-au dus la peluză să îi salute.

FC Hermannstadt a fost însoțită, la Mediaș, de peste 1.000 de suporteri. Celor din galerie li s-au adăugat alții care au luat loc în tribuna a doua, cum s-a întâmplat de fiecare dată când FC Hermannstadt a jucat pe Tîrnava Mare. Fanii ”alb-roșilor” au dominat fondul sonor și au recreat acea atmosferă superbă prin aprinderea lanternelor telefoanelor. Din nefericire, înfrângerea la scor a stricat atmosfera în tribune.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia