Continental
Tribuna
Sibianul Ioan Suciu, printre propunerile pentru funcția de președinte al FR de Gimnastică
Sibianul Ioan Suciu, printre propunerile pentru funcția de președinte al FR de Gimnastică

Fostul gimnast sibian Ioan Suciu a fost inclus pe lista candidaților propuși de structurile afiliate pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române Gimnastică, informează FRG. Alături de Suciu, pe listă se mai află Octavian Bellu şi Mariana Bitang, antrenori ai lotului feminin în perioada în care gimnastele obţineau rezultate excepţionale la competiţiile internaţionale, Carmencita Constantin, Maria Fumea și Anca Grigoraş.

Candidaţii vor trebui să-şi depună dosarul de înscriere la Secretariatul FRG până cel târziu miercuri, 11 martie. Dosarele de candidatură vor trece apoi printr-un proces de validare, în baza criteriilor statutare, susţinut în cadrul şedinţei Comitetului Executiv din data de 12 martie.

Candidaţii astfel validati vor fi supuşi votului în cadrul Adunării Generale ordinare din data de 19 martie 2020.

Mandatul viitorului preşedinte al FRG va fi valid până anul viitor, în 2021.

"Ne bucură faptul că structurile afiliate Federaţiei au dat curs solicitării noastre de a ne transmite nominalizări pentru funcţia de preşedinte al FRG. Gimnastica românească, fie că vorbim de cea artistică sau de cea aerobică, are nevoie de continuitate la nivel managerial. Anul 2020 stă sub semnul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, însă finalul anului marchează, totodată, startul unui nou ciclu olimpic. Aşadar, este deja momentul să privim către viitor şi să luăm deciziile care se impun pentru iniţierea unui proces de redresare, în baza unui plan strategic bine conturat, pe obiective şi tactici de acţiune. Candidaţii propuşi sunt oameni cu o bogată experienţă sportivă la nivel înalt şi avem încredere că printre ei se află şi persoana de care gimnastica românească are nevoie", a declarat Mihai Pârvulescu, de la Departamentul Comunicare al FRG.

La începutul lunii decembrie a anului trecut, Andreea Răducan a demisionat de la preşedinţia FRG din cauza neînţelegerilor cu membrii Comitetului Executiv.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia