FITS 2024
Tribuna
Șelimbărul s-a mai despărțit de un jucător de bază! Radu Crișan, cedat definitiv de ”călăreții roșii” la Gloria Buzău
b.o.n.
1246 vizualizari
Șelimbărul s-a mai despărțit de un jucător de bază! Radu Crișan, cedat definitiv de ”călăreții roșii” la Gloria Buzău
© Vali MACREA

 

Unul dintre cei trei fundași centrali folosiți în două treimi din meciurile disputate până acum în actualul sezon, Radu Crișan, a fost transferat definitiv la o altă echipă din Liga 2, Gloria Buzău, a anunțat clubul din Șelimbăr. 
În vârstă de 27 de ani, Crișan era unul dintre cei mai vechi componenți ai echipei sibiene. El a fost adus după promovarea echipei în eșalonul secund de la Astra Giurgiu, în vara anului 2021. În primul sezon petrecut în tricoul ”călăreților roșii”, fundașul ce măsoară aproape doi metri a evoluat în 15 meciuri, iar în următorul, în 20 de partide, înscriind un gol.
În actuala ediție a Ligii 2, Claudiu Niculescu l-a întrebuințat în 10 partide, marcând un gol, singurul al meciului de la Cisnădie, cu CSC Dumbrăvița, prin care a adus ”călăreților roșii” toate cele 3 puncte. În toal, Radu Crișan s-a aflat pe teren, anul acesta competițional, în 746 de minute.
Ceilalți doi fundași centrali care au evoluat mai mult decât Crișan, în actualul sezon, pentru CSC 1599 Șelimbăr, sunt Ciprian Natea și francezul Nestorly Lumbu.
Crișan este al treilea fundaș de care s-a despărțit echipa din Șelimbăr în această iarnă, după under-ul Robert Răducioiu și Danilo Babovic.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica