Tribuna
SCM Timișoara - BC CSU Sibiu 87-99 / Moș Crăciun a venit mai devreme
Ovidiu BOICA
4244 vizualizari
SCM Timișoara - BC CSU Sibiu 87-99 / Moș Crăciun a venit mai devreme
Baschetbaliștii sibieni au câștigat la o diferență de 12 puncte în Banat și continuă să ocupe primul loc în clasamentul Grupei A. Pentru ”galben-albaștri” urmează jocul cu CSM CSU Oradea, din 29 decembrie, în Sala ”Transilvania”.

 

CSU Sibiu a obținut un nou succes în campionat și continuă să se mențină în fotoliul de lider. Sâmbătă, 22 decembrie, jucătorii lui Dan Fleșeriu și Cătălin Vulc au câștigat cu 99-87 pe trenul celor de la SCM Timișoara.
Baschetbaliștii sibieni au început partida în forță și s-au desprins la un moment dat la 7 puncte (19-12), însă gazdele și-au revenit și au egalat a 23 în ultimul minut al sfertului întâi. ”Galben-albaștrii” au câștigat în cele din urmă perioada la diferență de o posesie prin coșul lui Philmore (25-23).
Timișoara a preluat inițiativa în debutul celui de-al doilea act (33-31), însă sibienii au reacționat imediat și, la jumătatea întâlnirii, conduceau cu 50-44.
CSU a avut în permanență avantaj pe tabelă și în cel de-al treilea sfert, pe care l-a câștigat însă la limită (25-24).
În actul decisiv, început de la scorul 75-68pentru CSU, timișorenii s-au apropiat la o jumăate de coș după 3 minute (78-77), însă pe final sibienii și-au securizat victoria, impunându-se în cele din urmă cu 99-87, la capătul unui meci în care, în primele 3 sferturi, au marcat de fiecare dată câte 25 de puncte, iar în al patrulea, cu unul mai puțin.
BC CSU Sibiu se pregătește de ultimul meci din 2018, cu CSM CSU Oradea. Partida se va disputa pe teren propriu sâmbătă, 29  decembrie, de la ora 18:00. Biletele pentru această partidă sunt disponibile online pe www.bc-csusibiu.ro și pe www.kompostor.ro

 

Pratt, 28 de puncte. Doi jucători în double-double

Cel mai bun marcator al meciului de la Timișoara a fost Monyea Pratt, cu 26 de puncte. Americanul și-a mai trecut în cont 9 recuperări și 5 assist-uri.
Randal Falker a terminat meciul în double-double, cu 15 puncte, 13 recuperări și 3 pase decisive. Celălalt ucător al lui CSU care a reușit să facă double-double a fost Kevin Hardy, căpitanul lui CSU, cu 13 puncte, 12 recuperări și 7 pase decisive.
Pentru CSU Sibiu au mai evoluat Isaiah Philmore (13 puncte, două recuperări), Aurelian Gavriloaia (12 puncte, o recuperare, două assist-uri), Justas Tamulis (9 puncte, două recuperări și tot atâtea assist-uri), Chris Cooper (6 puncte, 8 recuperări), Mirel Dragoste (5 puncte) și Lucas Tohătan.
 

Fleșeriu, nemulțumit de apărare

”Un meci în care noi am jucat cu intensitate foarte scazută. Apărarea a fost foarte moale și am permis extrem de multe puncte fără să opunem suficientă rezistență. Mă bucur că totuși, deși am făcut un meci cu un nivel slab al apărării, am reușit să marcăm aprope 100 de puncte, în deplasare. Este o victorie importantă pentru noi, așa cum de fapt este oricare alt meci. Le transmit Crăciun Fericit, fanilor noștri, le mulțumesc că vin în număr așa mare în deplasări, dar și acasă și îi aștept în 29 decembrie să umplem sala și să ne susțină, să fie cu adevărat ajutorul nostru pentru a încerca victoria cu Oradea. Crăciun fericit, Sărbători fericite și multă sănătate tuturor fanilor noștri!”, a spus Dan Fleșeriu la finalul meciului de la Timișoara.
 
Sursa foto: 24secunde.ro
comentarii
1 comentarii

nice
nice
06.02.2019 19:33
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia