Tribuna
PNL
Răzvan Pleșca, inclus în echipa etapei a II-a din play-off/play-out de LPF
Răzvan Pleșca, inclus în echipa etapei a II-a din play-off/play-out de LPF
Goal-keeper-ul Gazului Metan a păstrat poarta intactă în meciul cu campioana CFR Cluj. El a ajuns la cota 11 în clasamentul meciurilor fără gol încasat în actualul sezon.

 

Revenit între buturi după ce, în prima etapă a play-off-ului, poarta Gazului Metan a fost apărată de Batista, singurul jucător integralist din sezonul regulat, Răzvan Pleşca, a avut din nou o prestaţie solidă, luni seara, pe teren propriu, în faţa CFR-ului. Goal-keeper-ul a lipsit în etapa precedentă în urma decesului tatălui său. În faţa campioanei, Pleşca a bifat al 11-lea său meci în care n-a încasat gol, în actualul sezon, situaţie în care se mai află doar portarul adversarei de luni seara, Arlauskis.

În urma prestaţiei din meciul de la Voluntari, încununată cu un gol, căpitanul lui Hermannstadt, Ousmane Viera, ar fi fost şi el îndreptăţit să fie inclus de Liga Profesionistă de Fotbal în echipa etapei a II-a, după ce a fost nominalizat şi acum o săptămână, în urma victoriei cu Chindia (1-0). În locul lui Viera a fost însă preferat Alexandru Paşcanu, cel care a adus egalarea şi un punct nesperat pentru Voluntari în ultimul minut al meciului de pe "Anghel Iordănescu".

În echipa etapei a II-a se regăsesc 6 jucători de la formaţiile din play-off şi 5 de la cele din play-out. FCSB are trei reprezentanţi, pe Dennis Man, Florin Tănase şi Oaidă. Astra a prezentă prin Tamaş şi Denis Alibec, iar Pleşca vine de la Gaz Metan.

Poli Iaşi, după victoria cu Dinamo, are doi jucători în echipa etape, pe Frăsinescu şi Andrei Cristea. Paşcanu (Voluntari), Cebotaru (Academica) şi Cristi Ganea (Viitorul) sunt ceilalţi jucători incluşi de LPF în "unsprezece" etapei a II-a din play-off/play-out. Antrenorul echipei e Bogdan Vintilă (FCSB), după victoria cu 4-1 obţinută în derbiul cu Universitatea Craiova.

Caracterizările făcute de Liga Profesionistă de Fotbal pe lpf.ro jucătorilor incluşi în echipa etapei a II-a: 

PORTAR

Răzvan Pleşca (Gaz Metan / 37 de ani / 27 jocuri) - Revenit în poarta medieşenilor după un meci, a bifat o nouă partidă fără gol primit, a 11-a din ediţia curentă, capitol la care este depăşit doar de Arlauskis.

FUNDAŞI

Alexandru Paşcanu (FC Voluntari / 21 de ani / 7 jocuri) - A marcat primul său gol în Casa Liga 1, cu o execuţie foarte frumoasă. Prinde pentru a doua oară echipa etapei de când s-a transferat la gruparea ilfoveană.

Cosmin Frăsinescu (Poli Iaşi / 35 de ani / 23 jocuri) - A făcut un meci fără greşeală. A ajuns la 396 de prezenţe pe prima scenă, fiind jucătorul activ cu cele mai multe jocuri.

Gabriel Tamaş (Astra / 36 de ani / 20 jocuri) - Siguranţa arătată de experimentatul fundaş în faţa adversarilor a dat încredere echipei. În plus, a marcat din penalti singurul gol al meciului.

MIJLOCAŞI

Răzvan Oaidă (FCSB / 22 de ani / 21 jocuri) - A avut cea mai bună prestaţie de când s-a transferat la gruparea bucureşteană. A înscris două dintre cele patru goluri ale "roş-albaştrilor".

Eugeniu Cebotaru (Academica / 35 de ani / 24 jocuri) - Deşi ilfovenii au pierdut, a fost printre cei mai buni jucători de pe teren. Şi-a trecut în cont un gol şi o pasă decisivă.

Florin Tănase (FCSB / 25 de ani / 25 jocuri) - A fost jucătorul cu cea mai consistentă evoluţie din derby. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă. Este singurul fotbalist care a înscris în toate cele cinci ediţii de play-off.

Cristian Ganea (Viitorul / 27 de ani / 6 jocuri) - A rămas acelaşi jucător dispus să consume multă energie pe durata unui meci. A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din 2020.

ATACANŢI

Dennis Man (FCSB / 21 de ani / 18 jocuri) - Este un fotbalist cu calităţi tehnice deosebite, iar asta s-a văzut şi în ultima rundă, când a pus mari probleme adversarilor. Poate fi considerat şi un talisman pentru roş-albaştri, care nu au pierdut niciunul dintre cele 26 de meciuri din campionat în care a marcat.

Andrei Cristea (Poli Iaşi / 35 de ani / 23 jocuri) - Veteranul din atacul moldovenilor a fost din nou letal pentru adversari. A dat singurul gol al meciului, aceasta fiind a 105-a reuşită în principala competiţie internă.

Denis Alibec (Astra / 29 de ani / 21 jocuri) - A pus în permanenţă presiune pe adversari. A scos penalty-ul din care s-a înscris, acesta fiind al 21-lea gol marcat de Astra la care a contribuit decisiv.

ANTRENORUL ETAPEI

Bogdan Vintilă (FCSB / 48 de ani) - Cu el pe bancă, FCSB a câştigat clar derbiul etapei, victoria punând capăt unei serii cu rezultate mai puţin reuşite în campionat. Graţie acestui succes, bucureştenii au urcat pe locul al doilea în clasament.

 

comentarii
2 comentarii

Buna,
Scriu pentru a vă informa că oferim împrumuturi private la o rată a dobânzii de 2%. Vă putem împrumuta să faceți afaceri, să gestionați o fermă sau orice doriți să faceți ca proiect. Contactați-ne direct prin e-mail: (sduplens@gmail.com)
Salutările mele cele mai bune
Laure
17.05.2020 12:22
BUNA ZIUA LA PUBLICUL GENERAL,
Numele meu este PARNO VASILE Sunt din Moldova.
Vreau să-mi împărtășesc mărturia lumii despre cum mi-am vândut 1 rinichi în India și am devenit bogat, am fost cândva un sărac și un bărbat când am dat publicitate pradhan pe internet am aplicat prin e-mail medicii Pradhan pe internet și am devenit donatorul lor.
Am donat 1 din rinichi la spitalul lor pentru bani și sunt încă foarte sănătos chiar și după donare.
Mi-au plătit 780.000 de dolari pentru rinichi, acum sunt un om bogat și fericit în Moldovanow, mi-am înființat propria companie cu 780.000 de dolari
Am fost plătit pentru rinichi.
Îi încurajez pe toți Dacă treceți prin dificultăți / provocări financiare sau doriți să fiți bogat, contactați e-mail: DR.PRADHAN.UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM
DR.PRADHAN.UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM
PARNO
21.05.2020 12:51
Din aceeasi categorie
Sibiu Guitar Meeting

qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia