Tribuna
Pleșca face haz de necaz: "M-am obişnuit să trăiesc ca o cămilă, să stau neplătit şi 6 luni"
Pleșca face haz de necaz:

Titularul postului de portar de la Gaz Metan, Răzvan Pleșca, nu și-a pierdut umorul, în ciuda perioadei dificile pe care o traversează și gruparea din Mediaș. Goal-keeper-ul a declarat, la Telekom Sport, că problemele financiare nu au ocolit-o nici pe formația sa, și așa aflată într-o situație delicată.

"Şi eu râd de 15 ani de când joc în Liga 1. N-am avut un sezon de la început la final în care să fiu plătit la timp, m-am obişnuit să trăiesc ca o cămilă, să stau şi şase luni neplătit. Această perioadă în care am luat timp de două luni un ajutor, nu e ceva de lăudat, dar m-am descurcat bine cu banii aceştia", a declarat Răzvan Pleşca.

comentarii
1 comentarii

BUNĂ ZI PULICULUI GENERAL,
ma numesc Adio prisoni, Iam din Romania
Vreau să folosesc acest mediu pentru a informa lumea despre modul în care m-am îmbogățit după ce am vândut unul dintre rinichi la Spitalul Național Aditya Pradhan. Înainte am căutat Spital sincer pentru a-mi vinde rinichiul după atâția ani de viață în sărăcie, până Mă întâlnesc cu un prieten important care m-a prezentat la spitalul ADITYA, am negociat prețul și au fost de acord să-mi cumpere rinichii cu 780.000 de dolari și mi-au plătit jumătate din plată înainte să plec pentru operație.
Imediat după operație, ei îmi dau soldul rămas din bani, iar eu sunt încă într-o stare foarte bună de sănătate și sunt fericit cu viața mea din nou, deoarece sărăcia este o infracțiune, în timp ce banii sunt apărare.
Pentru cei care caută locul potrivit pentru a vă vinde rinichii și pentru a vă menține sănătoși, puteți contacta spitalul ADITYA la
[DR.PRADHAN.UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM]
Încă o dată trebuie să folosiți ceea ce aveți pentru a obține ceea ce nu aveți și veți fi în continuare într-o stare bună și sănătoasă, deoarece sărăcia este o infracțiune, în timp ce banii sunt mijloacele de apărare, apelând acum la spital la [DR.PRADHAN. UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM]
DR. PRADHAN
02.10.2020 16:54
Din aceeasi categorie
SEVIS

VISA MEDICA

E-pneu

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
Licitatie publica

accentmedia