Tribuna
Miriuță, după victoria de la Sepsi: ”Am muncit mult în ultimele 3 săptămâni”
b.o.n.
3662 vizualizari
Miriuță, după victoria de la Sepsi: ”Am muncit mult în ultimele 3 săptămâni”

Vasile Miriuță, antrenorul echipei sibiene, a declarat, la finalul jocului de la Sf. Gheorghe, că victoria este una meritată. Tehnicianul a adăugat că jucătorii săi au muncit foarte mult în ultimele 3 săptămâni.

  • "Sincer, mă simt bine, dar la pauză nu mă simțeam bine, după acel gol primit în finalul primei reprize. Înaintea meciului eram mulțumit și cu un punct, dar ăsta e fotbalul. Am încercat să ținem de rezultat, am marcat acel gol cred că în secunda 10 în repriza a doua, a mai greșit portarul lor, dar asta nu ia din meritele jucătorilor mei. Per total, am făcut o partidă bună și e  victorie meritată. Pentru moral, pentru jucători, că ei sunt artizanii. Au muncit mult în ultimele 3 săptămâni, de când sunt aici. Nu trebuie să o lăsăm ușor pentru că săptămâna viitoare întâlnim Botoșaniul, meci foarte greu, și după aia intrăm în mini-vacanță", a spus Miriuță.

 

Îl felicită pe Pelici

Miriuță a avut cuvinte frumoase și despre fostul tehnician al echipei, Alexandru Pelici, felicitându-l pentru munca depusă la FC Hermannstadt. "Pelici a făcut lucruri extraordinare, a promovat echipa, mi-a lăsat-o bine pregătită. Felicitări lui Pelici! Eu am schimbat sistemul. Eu îmi doresc altceva, dar trebuie să mă mulez după jucătorii pe care îi am și sistemul din ultimele jocuri se potrivește cel mai bine. Felicitări jucătorilor. Ne apărăm câteodată, pentru că te aperi cu 5, ataci cu 5 uneori, că benzile trebuie să urce să aducă plusuri pe faza ofensivă. Poate voi schimba sistemul cu Botoșani, dar deocamdată vedem", a mai spus Miriuță.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

fmct

Thyssenkrupp System Engineering GmbH

Enescu

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia