Tribuna
PNL
Măldărășanu acuză erori de arbitraj la ambele goluri ale lui Sepsi în înfrângerea din weekend. ”Pe românește, Aganovic a fost șmecher!”
Ovidiu BOICA
4117 vizualizari
Măldărășanu acuză erori de arbitraj la ambele goluri ale lui Sepsi în înfrângerea din weekend. ”Pe românește, Aganovic a fost șmecher!”
© sportpictures.eu

 

Antrenorul lui Hermannstadt a mai afirmat, în conferința de presă, că acuzațiile celor de la FC ”U” Craiova 1948, echipă aflată în luptă pentru un loc în play-off cu Sepsi OSK, în privința arbitrajului pro-covăsneni din partida de sâmbătă, sunt întemeiate.

Măldărășanu a spus că,la primul gol al meciului, ar fi trebuit să se dicteze lovitură de la colțul terenlui după ce Antyoche ar fi scos mingea de dincolo de linia de fund.

”Mă bucur că am văzut o știre a celor de la Craiova (n.a. FC ”U” Craiova 1948), pentru că nimeni nu vorbește de anumite greșeli împotriva lui Hermannstadt. Totuși, îi înțeleg că sunt subiectivi, pentru că sunt în luptă directă la acel loc 6 de play-off cu Sepsi. Este o realitate! Au fost și greșeli. La primul gol, Antoche are piciorul drept în afara liniei de corner. Atunci, unde e stângul? Nici nu-ți trebuie goal line. Dacă mergi și verifici faza și vezi o a treia reluare, dacă nu mă-nșel, pentru că vorbesc acum după ce am revăzut meciul... Și atuncea, ar fi fost corner, n-ar fi fost gol. Poate ieșea gol din cornerul ăla, dar asta este altă discuție. Deci toate lucrurile astea vizavi de ce-au spus cei de la Craiova... Mă bucur!”, a declarat Măldărășanu.

Tehnicianul a adăugat că Mark Tamas ar fi trebuit eliminat încă din prima repriză, când a oprit un contratac al sibienilor: În prima repriză, Tamas face fault la Popescu pe un contraatac al nostru, de fapt nu s-a dat fault pentru că era al doilea «galben».

Fundașul maghiar al lui Sepsi OSK a fost eliminat în cele din urmă cu un sfert de oră înainte de final, la faza cu hențul în urma căruia sibienii au primit lovitura de la 11 metri din care au egalat.

 

”Japonezul nu minte!”

 

În plus, Măldărășanu - care afirmase, în conferința de presă de la Sf. Gheorghe, imediat după meci, că de pe bancă i s-a părut că a fost fault la Aganovic, la faza din care au primit și covăsnenii 11 metri - a adăugat că, revăzând reluările și din discuțiile cu Mino Sota, și acest penalti a fost dat cu prea multă ușurință.

”Și, bineînțeles, vine decizia cea mai dificilă. Știți foarte bine că, în conferința de presă, am fost întrebat de acel penalti și am spus că, de unde eram, mi s-a părut, din dinamica fazei, că este penalti. Dar revăzând jocul, am vorbit și cu Sota, japonezul nu minte, a spus că nu l-a atins. Mi-a trimis pe Whatsapp fazele în slow motion și chiar dacă l-ar fi atins puțin, nu există intensitate. Aganovic mai face-un pas, cade... Pe românește, Aganovic a fost șmecher... Dar, ce-aș putea să-i reproșez lui Horia Mladinovici? Că, fiind o fază grea, care decidea soarta unui joc, trebuia să meargă la VAR, poate reluările erau neconcludente și-atuncea își menținea decizia. Dar (dă din cap)...”, a mai spus Măldărășanu.

 

Recunoaște greșelile jucătorilor săi

 

Cu toate că acum e convins că, la ambele goluri ale lui Sepsi, au existat erori de arbitraj, tehnicianul ”alb-roșilor” nu-și scuză jucătorii, considerând că au făcut greșeli și ei.

”Acuma, poate-am vorbit dintr-o postură de manager, dar vorbind din postura de antrenor, noi am pierdut meciul. Sunt greșelile noastre, greșeli mari, dar coroborate cu alte greșeli, nu ai cum să câștigi. Aș vrea să nu fim chiar sacrificații acestei ligi, pentru că nu ne este ușor, încercăm să trecem peste momentele foarte grele, dar așa ne este mult mai greu. Dar, mergem înainte, repet, vine un nou meci la două zile distanță și trebuie să scoatem odată pentru totdeauna acele greșeli mari. Greșeli se vor face, cine nu muncește, nu greșește, dar greșeli de maniera celor pe care le-am făcut în ultimele meciuri, o echipă foarte bună și cu jucători de calitate te taxează. Repet, mergem înainte, trebuie să fim mult mai concentrați i pe faza de atac, mai deciși, bineînțeles cu o personalitate mult mai mare”, a completat Măldărășanu.

 

 

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA