Tribuna
Măgura, a treia înfrângere la scor în Cupa EHF. Cisnădiencele acuză arbitrajul! Ada Moldovan, Ani-Senocico și antrenorul Weber, eliminați!
Măgura, a treia înfrângere la scor în Cupa EHF. Cisnădiencele acuză arbitrajul! Ada Moldovan, Ani-Senocico și antrenorul Weber, eliminați!
Echipa din Cisnădie a pierdut la o diferență de 11 goluri în Danemarca meciul cu Copenhaga Handball. Acesta este al treilea eșec din tot atâtea jocuri ale Măgurii în grupele EHF Cup. Antrenorul Alex Weber a fost eliminat, iar la final a acuzat în termeni duri arbitrajul cuplului din Germania.

 

Măgura a pierdut și al treilea meci disputat în grupele EHF Cup. Ieri, sibiencele au pierdut la o diferență de 11 goluri în Danemarca, pe terenul celor de la Copenhaga Handball. Cisnădia ocupă ultimul loc în grupă și a încasat mai mult de o sută de goluri în cele 3 meciuri disputate până acum. Copenhaga, ocupanta locului secund în prima divizie din Danemarca, s-a impus cu 33-22.

Jucătoarele lui Alex Weber și Bogdan Nițu au avut o evoluție curajoasă în prima parte, dar până la pauză danezele au reușit să se desprindă totuși la 6 goluri. În partea a doua, Copenhaga s-a desprins pe tabelă, pe fondul unor decizii controversate ale arbitrilor din Germania împotriva Cisnădiei. Nervii au cedat și două jucătoare ale Măgurii, Ada Moldovan și Mihaela Ani-Senocico, au fosteliminate. Cartonașul roșu l-a văzut și antrenorul Alexandru Weber, care le-a cerut socoteală nemților.

 

  • Măgura este la a șasea înfrângere consecutivă în toate competițiile!

 

”Dacă se întâmpla în România un așa arbitraj, erau suspendați 6 luni. Oficialii danezi ne consolau după meci și ne spuneau că nu au înțeles arbitrajul. Am avut 8 eliminări de două minute, prima dintre ele în minutul 3, fără avertismente înainte, fără nimic! Ei au avut o singură eliminare, în minutul 58! Ada Moldovan a văzut cartonașul roșu pentru o împingere din lateral, niciodată un fault de ”roșu” direct. Ei au avut 8 aruncări de la 7 metri, noi doar 3. Noi și așa suntem cum suntem, avem lotul subțire, dar ce s-a întâmplat în Danemarca e ceva ce nu am mai trăit", a declarat pentru Gazeta Sporturilor antrenorul Alexandru Weber.

În meciul de la Copenhaga, golurile Măgurii au fost marcate de Ada Moldovan (6), Ana Maria Tănăsie (4), Valentina Panici (4), Natalia Viniukova (3), Mădălina Predoi (două), Adriana Crăciun și Mihaela Ani-Senocico (câte unul).

În cealaltă dispută a grupei B, Siofok - Podravka, 30-30.

Clasamentul este condus de Siofok şi Podravka, ambele cu câte 5 puncte, urmate de Copenhaga (două puncte) şi Măgura Cisnădie (0).

În primul meci al grupei, Măgura a pierdut, cu Podravka, scor 38-26, iar în al doilea, cu Siofok, scor 31-23.

În etapa viitoare, Măgura va juca pe teren propriu, tot cu Copenhaga Handball, în 26 ianuarie.

Meciurile din faza grupelor se vor încheia în 9 februarie, iar primele două clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în sferturile de finală ale Cupei EHF.

 

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia