Tribuna
Liga Florilor / Măgura, surclasată de campioană. Gatzel, jumătate din golurile Cisnădiei!
Ovidiu BOICA
2701 vizualizari
Liga Florilor / Măgura, surclasată de campioană. Gatzel, jumătate din golurile Cisnădiei!
CSM București a câștigat, sâmbătă, la o diferență de 17 goluri duelul cu formația din Cisnădie. În urma acestui rezultat, Măgura a coborât pe locul 4 în clasamentul Ligii Florilor. Roxana Gatzel a înscris 10 din cele 19 goluri ale echipei sale.

 

Măgura a primit o corecție severă din partea campioanei en-titre. Sâmbătă seara, CSM București s-a impus, pe teren propriu, cu 36-19, scoțând-o în afara podiumului pe echipa din Cisnădie.
CSM-ul a condus din primul și până în ultimul minut. Bucureștencele au început cu 4-0 (două goluri Cristina Neagu, câte unul Lekic și Cvijic). Larissa Da Silva a marcat primul gol al Măgurii abia după 6 minute de la începului meciului. Campioana a prins o nouă serie de 4 goluri consecutive și, după 10 minute, avea deja 9-2 pe tabelă.
Tot de 7 goluri aveau să fie despărțite cele două echipe și la pauză, scor 17-10. În partea a doua însă bucureștencele au continuat să se distanțeze. După 5 minute din repriza secundă, diferența era deja de 10 goluri (22-12).
Finalul a însemnat o nouă demonstrație de forță a campioanei, care a înscris 7 goluri la rând. De la 27-17, CSM-ul a ajuns la 34-17, iar în final s-a impus cu 36-19.

 

Roxana Gatzel, 10 goluri
Jumătate din golurile Măgurii au fost marcate de Roxana Gatzel. Aceasta și-a trecut în cont 10 reușite, dintre care 9 din aruncări de la 7 metri Pentru echipa din Cisnădie au mai înscris Jasna Boljevic (4), Larissa Araujo (două), Deonise Fachinello, Larissa Da Silva și Oana Apetrei (câte unul).
Pentru CSM București, Cristina Neagu a înscris de 11 ori.





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA