Tribuna
Ianis Stoica știe unde s-a pierdut meciul cu Rapid: ”Nu am fost la fel de atenți ca ei în fața porții”
Ovidiu BOICA
1165 vizualizari
Ianis Stoica știe unde s-a pierdut meciul cu Rapid: ”Nu am fost la fel de atenți ca ei în fața porții”
© sportpictures.eu

 

Aflat la al doilea meci de când s-a transferat la FC Hermannstadt, atacantul Ianis Stoica a avut oportunitatea de a deschide scorul în minutul 11 al jocului de pe ”Giulești” și de-ași trece astfel în cont prima reușită pentru echipa sibiană. El a tras însă peste transversală din interiorul careului. Ulterior, până în momentul schimbării cu Jipa, cu 10 minute înainte de final, nu și-a mai creat ocazii de a-i pune probleme lui Aioani.

Fotbalistul de 21 de ani a declarat, la finalul jocului cu Rapid, că diferența a fost făcută de atenția pe  care au acordat-o jucătorii celor două echipe în fața porții adverse.

”Un meci greu! Ne-am dorit mai mult, dar din păcate nu am fost atât de atenți în fața porții, au fost mai atenți decât noi și asta a fost istoria jocului.

Am jucat un 3-5-2, nu 5-3-2. Pe fază ofensivă jucătorii din benzi erau extreme, au apărut și la careu. A fost un sistem gândit de «Mister» (n.a. Marius Măldărășanu).

Am fost mai prudenți pentru că Rapid are o echipă valoroasă. Aveau patru victorii la rând înainte de meciul cu noi, știți ce sume s-au dat pentru transferuri. E normal, au jucători cu calitate”, a afirmat Ianis Stoica la flash-interviuri.

Atacantul crede că, dacă ar fi reușit să marcheze, rezultatul ar fi fost cu totul altfel: ”Și noi am avut ocaziile noastre. Consider că, dacă am fi înscris la prima fază, probabil alta ar fi fost soarta meciului”.

 

Despre calificarea în play-off: ”Echipa care va aduna cele mai multe puncte va fi acolo”

 

Ianis Stoica a fost chestionat, la DigiSport, despre șansele echipei sibiene de a prinde play-off-ul. Atacantul e de părere că, dacă va obține 9 puncte din cele 12 posibile în ultimele patru meciuri din sezonul regular, FC Hermannstadt va putea ajunge în primele șase.

”Este o luptă grea (n.a. la play-off), consider că ne luptăm șase echipe pe-un loc. Echipa care va juca cel mai deștept și, până la urmă, va aduna cele mai multe puncte va fi acolo. Părerea mea, dacă luăm 9 puncte în următoarele patru jocuri vom fi în play-off. Dar, va fi foarte greu!”, a mai spus Ianis Stoica.


Despre transferul la Hermannstadt: ”Sunt mulțumit cu alegerea făcută”

 

Noul jucător al Sibiului n-a dorit să comenteze în legătură cu plecarea de la ”U” Cluj, echipă pentru care a marcat de nouă ori în prima parte a sezonului, dar de la care a ales să plece în iarnă. Ianis Stoica era cedat sub formă de împrumut la echipa ”șepcilor roșii”, el aparținând FCSB-ului, iar ulterior a fost declarat liber de contract pentru a putea semna cu FC Hermannstadt.

Vârful de atac consideră însă că a făcut alegerea bună când a semnat cu echipa sibiană.

”M-am integrat bine aici, mă cunosc cu «Mister» (n.a. Măldărășanu) și cu staff-ul. Povestea a fost că am avut niște motive (n.a. să plec de la ”U” Cluj). Din respect, pentru că sunt mai în vârstă decât mine majoritatea de-acolo, nu aș vrea să dezvălui (n.a. motivele despărțirii). Le mulțumesc totuși că mi-au oferit oportunitatea de a juca acolo și le urez succes. Dar, am avut motivele mele și sunt mulțumit cu alegerea făcută”, a concluzionat Ianis Stoica la DigiSport.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA