Tribuna
Gaz Metan a câștigat lupta cu Malaga pentru chilianul Pedro Campos
Gaz Metan a câștigat lupta cu Malaga pentru chilianul Pedro Campos
Gruparea din Mediaș și-a completat lotul cu un atacant de 19 ani care a evoluat ultima dată la Necaxa, în Mexic. Fotbalistul a fost dorit în această iarnă și de gruparea din Primera Division.

 

Gaz Metan a dat lovitura pe piața transferurilor, reușind să-și asigure semnătura lui Pedro Campos, un atacant de doar 19 ani. Campos a fost dorit în această iarnă și de Malaga, o echipă din prima ligă spaniolă, dar a ales să vină în Liga 1. Transferul la Gaz Metan a fost confirmat de jucătorul chilian pe Instagram, conform Telekom Sport.

Pedro Campos a jucat în 8 meciuri pentru naționala U17 a statului Chile şi a întâlnit câţiva fotbalişti importanţi în acest moment din fotbalul european, conform aceleiași surse. Atacantul s-a intersectat cu Jadon Sancho, Hudson Odoi sau Fodden într-un amical contra Angliei și l-a întâlnit pe Vinicius Jr. într-un meci contra Braziliei la Campeonato Sudamericano U17.

Pedro Campos a debutat la seniori pe când avea doar 17 ani, la Necaxa, în Mexic, echipă de la care s-a transferat acum la Gaz Metan El era așteptat să li se alăture medieșenilor în cantonamentul de la Marbella, din Spania.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia