Tribuna
(FOTO) Fosta atletă sibiancă Daniela Cîrlan, lovită de o mașină pe când se plimba cu bicicleta. ”Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a mai dat o șansă!”
(FOTO) Fosta atletă sibiancă Daniela Cîrlan, lovită de o mașină pe când se plimba cu bicicleta. ”Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a mai dat o șansă!”

 

Daniela Cîrlan, atletă care a participat în proba de 20 km marș la Jocurile Olimpice din 2004, de la Atena, a avut un weekend de coșmar. Invitată de o prietenă la o plimbare cu bicicletele pe Valea Sadului, a fost lovită de un autoturism și a sfârșit prin a fi transportată la spital
”Daniela, după-amiază ne întoarcem zen din tura noastră cu biciletele!”, i-ar fi spus prietena care a invitat-o ”la o tură cu bicicleta”. ”Doar că ne-am întors cam zbeeeennnnggg”, a povestit fosta atletă. Accidentul s-a petrecut duminică, la ieșirea din Cisnădie spre Sadu, iar în urma acestuia Daniela s-a ales cu contuzie a umărului drept.

 

 
”O prietenă m-a invitat la o tură cu bicicleta, pe Valea Sadului, să culegem flori de soc și să ne bucurăm de natură. Îmi spune: ”Daniela, după-amiază ne întoarcem zen din tura noastră cu biciletele!”. Doar că ne-am întors cam zbeeeennnnggg.
La ieșirea din Cisnădie spre Sadu, un șofer neatent a făcut bicicleta mea să zboare, în timp ce eu pedalam..... Totul s-a întâmplat atât de repede... Dar îmi amintesc totul. Înainte să cad, am dat cu spatele de oglinda mașinii pe care am și rupt-o. În cădere m-am concentrat cum să cad și totuși, asfaltul a simțit spatele meu și umărul drept, ca răsplată că prea mulți ani mi-a suportat tălpile când alergam.

 
Primele secunde au fost cele mai grele. Mă concentram să înțeleg dacă mă simt. Nu conștientizam ce s-a întâmplat și nici dacă sunt conștientă. Treptat am început să îmi simt tot corpul și mi-am dat seama că nu este nimic grav. Chiar m-am ridicat singură.
Am plecat cu salvarea la spital. Diagnostic: contuzie umăr drept și alte julituri.
Ce dacă se va scutura floarea de soc până voi pedala din nou?!

Nu voi renunța. Îmi place să pedalez. E plăcerea mea vinovată.
Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a mai dat o șansă... Voi zâmbi vieții în fiecare zi”, a scris Daniela Cîrlan pe contul său de Facebook.


comentarii
3 comentarii

Insanatosire grabnica!
12.06.2020 08:54
La modul salbatic in care conduc unii nici nu-i de mirare. Pe langa mine treceau razant si incercam sa o tin drept !
Yo
25.06.2020 08:48
Bună ziua spectatorilor, sunt nelson și sunt pe cale să-mi împărtășesc mărturia aici, mama m-a prezentat la Marele Baba Ogbogo, când a descoperit că nu o pot rămâne însărcinată pe soția mea după 3 ani de căsătorie. Deci, acestea au adus atâtea probleme în căsătoria mea și au dus la un divorț. a spus ea, este foarte spiritual și poate face ca soția mea să se întoarcă din nou în bucurie și să putem avea copii împreună. La început, nu m-am îndoit până nu l-am contactat și apoi am aruncat vrăji puternice asupra mea și am făcut-o pe soția mea să se întoarcă. Și acum, suntem și fericiți cu copii minunați, chiar din ziua în care Marele BaBa Ogbogo a lucrat pentru mine și mi-a rezolvat problemele. Am făcut un jurământ puternic, atât timp cât trăiesc, voi continua să mărturisesc bunătatea marilor sale lucrări, iar cei de acolo care se confruntă cu relații și dificultăți conjugale ar trebui să-l contacteze rapid și să devină un martor fericit ca mine. I-am abandonat contactul aici, e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com sau numărul său de WhatsApp. +2349020168697 ...

El a făcut ca fosta mea soție să se întoarcă la mine în bucurie

M-a vindecat de la un bărbat neputincios la un bărbat adevărat.
nelson
27.06.2020 18:35
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia