Continental
Tribuna
(FOTO) AMR 6 zile. Sibienii se întorc acasă. FC Hermannstadt - Chiajna, primul meci pe noul ”Municipal”
b.o.n.
3072 vizualizari
(FOTO) AMR 6 zile. Sibienii se întorc acasă. FC Hermannstadt - Chiajna, primul meci pe noul ”Municipal”

După aproape 10 luni de la demararea lucrărilor, cu o întârziere de o jumătate de an, fotbalul revine pe Stadionul ”Municipal”. Arena din Parcul Sub Arini va găzdui din nou un meci de Liga 1 la finalul acestei săptămâni. Sâmbătă, 11 mai, de la ora 15:00, FC Hermannstadt va primi vizita Concordiei Chiajna. Jocul se anunță unul extrem de dificil pentru ”alb-roșii”, cu implicare în lupta pentru rămânerea în primul eșalon, astfel că jucătorii lui Vasile Miriuță speră să aibă în cei aproximativ 4.000 de spectatori un al 12-lea jucător.

Biletele pentru meciul cu Chiajna au fost puse în vânzare încă de vinerea trecută. În scurt timp s-au vândut aproximativ 1.000 de pachete pentru toate cele 4 jocuri pe care le mai au de disputat sibienii în actualul sezon pe teren propriu.

Suporterii lui Hermannstadt vor descoperi un stadion în care tribuna mare a fost recondiționată și dotată cu scaune noi. Suprafața de joc a fost ușor mărită, iar jucătorii vor intra pe gazon prin obișnuitul tunel, dotat mai nou cu o trapă accesată din telecomandă. În prima fază a lucrărilor de la ”Municipal” au mai fost modernizate căile de acces, grupurile sociale și spațiile de transmisii radio și TV. De asemenea, în sectorul VIP au fost montate scaune confortabile, iar terenul este acum mărginit de o pistă de tartan.

Lucrările la Stadionul ”Municipal” vor continua în această vară cu suprafața de joc, urmând să fie aplicate instalația de irigare, cea de încălzire și un gazon nou.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia