Tribuna
Fotbal Comuna Recea - Viitorul Șelimbăr 2-0 / Prima înfrângere
10728 vizualizari
Fotbal Comuna Recea - Viitorul Șelimbăr 2-0 / Prima înfrângere
Maramureșenii au câștigat duelul echipelor neînvinse până acum din Seria a V-a a celui de-al treilea eșalon. Viitorul a pierdut la o diferență de două goluri și a părăsit pentru moment podiumul, ocupând locul 4.

 

După 8 meciuri la rând în care au luat punct sau puncte, șelimbărenii au cedat cu 2-0 în partida disputat, sâmbătă, la Recea. Astfel, echipa maramureșeană rămâne singura neînvinsă din Seria a V-a a Ligii 3 după 9 etape. În urma acestui rezultat, formația pregătită de Cătălin Ojiga, cel care asigură interimatul, a coborât un loc în clasament, părăsind podiumul.

Echipa lui Romulus Buia a avut un început mai bun de meci, irosind două oportunități de a deschide scorul în primul sfert de oră. În replică, Alex Curtean a trimis o ”torpilă” de la 40 de metri, portarul Alin Bota, căpitanul echipei din Recea, respingând cu dificultate în bară, iar Alex Neacșa a trecut în două rânduri pe lângă gol, prima dată după ce a scăpat singur cu Bota, iar a doua oară în prelungirile reprizei.

Maramureșenii au cerut o lovitură de la 11 metri la jumătatea mitanului întâi, însă nu au primit nimic. Și sibienilor li s-a refuzat o lovitură de la 11 metri, la un henț în suprafața de pedeapsă.

Gazdele și-au văzut eforturile răsplătite cu 10 minute înainte de pauză, Chinde reușind să-l învingă pe portarul Viitorului cu un șut din marginea careului de 16 metri.

Adi Cârstean putea egala la câteva zeci de secunde de la reluare, dar gazdele au scăpat încă o dată cu fața curată.

Ciprian Brata, jucător aflat la debut în tricoul echipei din Recea, a stabilit rezultatul final la câteva minute după ce a intrat pe teren, reluând în plasă din apropiere ('87).

”A fost un meci echilibrat. Am avut câteva ocazii de gol, dar le-am irosit rând pe rând. După primirea primului gol, din păcate, am căzut un pic, ne-a fost afectat moralul, iar asta ne-a costat”, a declarat, la final, Cătălin Ojiga.

 

ACS FC RECEA: Bota (cpt.) - Potcoavă, L. Kis, M. Urs, Cohan, Ad. Micaş, Vl. Opriş, Al. Oltean, R. Rus, V. Chinde, Arthur Teut . Au mai jucat: Norbert Janos, Alex Mărieş şi Ciprian Brata.

VIITORUL: Matenciuc - Stanciu (Topor), Bg. Vișa, Natea, Grozea - Hodea (Câmpean), Chindriș - Al. Neacșa, Al. Curtean, Tineiu (Doda) - Ad. Cârstean (Cârloanță).

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia