Continental
Tribuna
Fostul antrenor al Gazului Metan, prezentat oficial la FCSB / Mihai Teja: ”Am venit să-mi croiesc un drum în viaţă, nu am venit pentru bani”
b.o.n.
5531 vizualizari
Fostul antrenor al Gazului Metan, prezentat oficial la FCSB / Mihai Teja: ”Am venit să-mi croiesc un drum în viaţă, nu am venit pentru bani”
Antrenorul Mihai Teja, cel care a părăsit-o pe Gaz Metan pentru a o prelua pe vicecampioana FCSB, a declarat, astăzi, că a venit la gruparea roș-albastră pentru a-şi croi un drum în viaţă, nu pentru bani, precizând că speră să răsplătească încrederea finanţatorului Gigi Becali.

 

"Pentru mine e oportunitate, sunt un antrenor tânăr care vrea performanţă, ştiu ce se vrea la Steaua (n.a. FCSB), ştiu ce vrea domnul Becali, e clar că la echipele mari trebuie să faci performanţă. Nu am venit pentru bani, am venit să îmi croiesc un drum în viaţă şi cred că FCSB este un drum foarte important pentru mine. Sper să nu dezamăgesc şi să încerc să răsplătesc încrederea domnului Becali, să fac performanţă. Nu există teste, la orice echipă din lume te duci, dacă ai rezultate, rămâi, dacă nu, pleci, presiune există peste tot, cu atât mai mare la echipele mari. M-am apucat de meseria asta din pasiune, ştiu ce se întâmplă şi ştiu ce se va întâmpla, cu cât voi avea mai multe rezultate, voi progresa în cariera de antrenor, dacă nu stai acasă", a declarat Teja, într-o conferinţă de presă.
Teja a adăugat că este convins că nu va avea probleme în a se impune în vestiarul echipei FCSB. "De ce să nu mă impun în vestiar? Altfel nici nu aş mai fi răspuns la telefon sau i-aş fi spus domnului Becali că nu sunt pregătit. Ştiu ceea ce pot. Am o filozofie de joc, voi încerca să o impun la echipa Steaua (n.a. FCSB) şi îmi doresc foarte mult să fac performanţă. Am mai fost la Steaua (n.a. FCSB), am mai lucrat împreună cu domnul Becali, ştiu ce înseamnă Steaua (n.a. FCSB), am petrecut doi ani în Champions League şi în Europa League ştiu ce se vrea aici şi e normal", a mai spus tehnicianul.
 
 
Și-a reziliat contractul cu Gaz Metan
 
Mihai Teja a mai afirmat că s-a înţeles cu oficialii Gazului Metan pentru rezilirea contractului său. "Am rezolvat cu Mediaşul, m-au înţeles, au fost de acord ca eu să pot să plec de acolo pentru că eu mi-am dorit foarte mult să lucrez la Steaua (n.a. FCSB) şi vreau să fac o schimbare în viaţa mea, să fac o performanţă mult mai mare. Este o luptă deschisă la titlu, şi cu CFR şi cu celelalte echipe. Noi avem un lot foarte bun, domnul Becali mă sprijină şi cumpără cam tot ce este mai bun de pe piaţa românească. Vom aduce 3-4 jucători şi vom face o echipă foarte puternică. Eu sper să nu dezamăgesc", a afirmat el.
Mihai Teja a semnat un contract pe un an şi jumătate cu FCSB, urmând a-l înlocui pe Nicolae Dică. În vârstă de 40 de ani, Teja a mai antrenat echipele Universitatea Cluj, Dinamo, Pandurii Tg. Jiu şi naţionala de tineret. El era la Mediaş de la începtul acestui sezon. Cu el pe bancă, după 21 de etape, echipa din Mediaș ocupă locul 8 în clasamentul Ligii 1, cu 28 de puncte.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia